SAĞLIK YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Kamu Hastaneler Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliğine bağlı, Merkez ve İlçe hastaneleri yöneticilerinin katıldığı ‘Sağlık Hizmetleri Olağan Değerlendirme Toplantısı’ Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Kamu Hastaneler Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, başkanlığında yapılan toplantıda Afyonkarahisar hizmet veren tüm kamu hastanelerinin aylık çalışmaları değerlendirildi.
Dr. Ayhan Erenoğlu bu toplantıların rutin hale geldiğini ve güzel sonuçlar ortaya çıktığını belirterek “sağlık kurumlarımızda neler yapılmış, neler yapılmalı, daha net ortaya koyuyoruz. Mutlaka eksikliklerimiz vardır, olacaktır da bizler bunun farkındalığı ile çalışıyoruz. İlimizde sağlıkla ilgili güzel gelişmeler yaşanıyor” şeklinde konuştu.
Toplantıda 11 hastane yöneticisi yaptıkları sunumlarda kurumlarında faaliyetleri aktararak var olan sıkıntılarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.
Özellikle Emirdağ Devlet Hastanesi ve çevresinde yapılan yenileme çalışmalarının hastanenin çehresini değiştirdiği, Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yeni binasına taşınmasıyla birlikte hasta sayısının 2 katına çıktığı belirtilirken İscehisar Devlet Hastanesinin geçtiğimiz günlerde hizmete açılan yeni binasının tanıtımı da yapıldı.
Diğer taraftan Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevinin Eski Göğüs Hastalıkları Hastanesinin yerine ek binasının açılmasıyla birlikte fiziki yönde rahatlamanın olduğu ancak birtakım sıkıntıların varlığından bahsedilerek çözüm önerileri üzerinde duruldu.
Son olarak toplantıda, Kamu Hastaneler Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği Mali İşler Başkanlığınca Finans Hizmetleri ve Merkezi Stok Yönetimi ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Editör: Haber Merkezi