PTT 179. Yaşını Kutluyor

Vali Mustafa Tutulmaz, Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yılı dolayısıyla PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyaret sırasında kurumu hakkında bilgiler veren PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, PTT ailesi olarak müşteri memnuniyetini sağlamak ve kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını belirtti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz; “Kurulduğu günden bu yana tecrübesi, yenilikçi bakış açısı ile çalışmalarını sürdüren PTT, birçok farklı alanda vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. PTT'nin çok köklü bir kurum olduğunu, kurumsal geçmişi ve çok yönlü hizmetiyle insanlara en yakın kurumlardan biri olduğunu düşünüyorum. Ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atarak posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veren PTT, 179 yıllık bilgi ve birikimiyle geleceğe ışık tutuyor. İlimizde ve Türkiye çapında vatandaşlarımıza verdiği başarılı hizmetten dolayı PTT ailesini tebrik ediyor, 179. yaşını kutluyorum. ”dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz ziyaret sonunda PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir ve konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi