Parsak, ““MHP’nin doğrularına riayet edilmeden iktidar olunmaz”

MHP Milletvekili Mehmet Parsak, ESOB’da Başkan Vekili Kocabaş ve Oda Başkanlarıyla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Parsak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek, ESOB Yönetimi ve Esnaf Odası Başkanları ile buluştu.

Milletvekili Parsak, Genel Başkanımız Sayın Bahçeli her zaman doğru söylemiştir. Tek başına kaldığı zaman da doğruları söylemiştir, sonradan herkes Sayın Bahçeli’nin yanında yer almış, doğrularını kabul etmiştir dedi ve ekledi. “MHP’nin doğrularına riayet edilmeden iktidar olunmaz”

Referandum çalışmalarına sadece Afyon’da değil, yurt çapında görevli olduğunu o nedenle Şehir şehir gezdiğini ifade eden Parsak, “Biz referandum tahminleri konusunda rakam zikretmek istemiyoruz. Şunu söylemek isterim ki, güçlü bir evet çıkması için çalışıyoruz. Güçlü Evet ile hiçbir tartışmaya meydan verilmeyecektir” dedi.

BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR

MHP Afyon Milletvekili Mehmet Parsak, özellikle CHP tarafından üretilen ucu bucağı olmayan asılsız lafların bilgi kirliliğine yol açtığını söyledi. CHP Genel Başkanı ve ekibi milletin kafasını bulandırdığını dikkat çeken Parsak, CHP’li vekilin aynı gün aynı saatte Afyon’da miting yapmasını eleştirdi.

CHP’Lİ VEKİLE AYNI GÜN AYNI SAATTE MİTİNG İZİNİ VERİLMESİNİ DOĞRU BULMUYORUZ

Parsak konu hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı.

“Atanamayan bir genel başkan adayı olan Muharrem İnce, bizim mitingimizle aynı gün aynı saatte İstasyon meydanında mitin yapıyor. Bunlar gerginlik çıkarmak istiyor. Aynı gün aynı saatte miting yapılması ilginçtir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ne zaman geleceği günler öncesinden bellidir. Buna rağmen CHP’li vekile miting izini verilmesini doğru bulmuyoruz”

ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş tarafından karşılanan MHP Milletvekili Parsak, Meslek Odası Başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi