Özkaya’nın 2018-2019 eğitim öğretim yılı mesajı

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın yarın başlayacak 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı münasebetiyle yayınladığı mesaj;

Değerli Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler,
Uzun bir tatil sonrası tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak, çalacak olan ders zilinin heyecanını yaşıyoruz.

Bu senede her sene olduğu gibi bizler üzerimize düşenin en iyisini yaparak çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilme gayreti içerisinde olacağız.

Unutmamalıyız ki;
Değerli Öğrencilerimizin yalnızca akademik başarılarla değil, milli, manevi, ahlaki ve kültürel yönden değerlerine sahip çıkan, çevresiyle sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen, yaşadığı topluma ve dünyaya duyarlı bireyler olmaları asıl hedefimizdir.

Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı eğitirken; Öğretmenlerimizin fikri, vicdanı ve irfanı hür bireyler yetiştireceklerine, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanabilen, okuyan, sorgulayan, ülkemizi tüm dünyada gururlandıracak eserlere imza atan nesiller yetiştireceklerine olan güvenim tamdır.

Değerli anne ve babalarımızın da öğrencilerimizin eğitim sürecinde olumlu ve yönlendirici katkılar sunacağından emin olarak;
2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlar ve başarılar getirmesini temenni eder, sevgi saygı ve başarı dileklerimi sunarım.
Av. Ali Özkaya
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Editör: Haber Merkezi