Özkaya’dan AFSÜ Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Sayın Av. Ali Özkaya, AFSÜ Ömer-Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi ve Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u makamında ziyaret etti.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Av. Ali Özkaya, kısa süre önce temel atma töreni gerçekleştirilen ve şu an kaba inşaatı tamamlanmış olan Ömer-Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer ve hastane yöneticileri tarafından karşılanan Av. Özkaya’ya, Zafer Sağlık Külliyesi içerisinde bulunan rehabilitasyon merkezi hakkında bilgiler Rektör Okumuş tarafından aktarıldı. Rehabilitasyon merkezinin Afyonkarahisarlılar için büyük bir hizmet olacağını ifade eden Sayın Özkaya emeği geçen herkese ve hayırsever Halaç ailesine teşekkür etti. Ömer-Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin gezilmesinin ardından rektörlük makamına geçildi.

Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ’de yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında Özkaya’ya bilgi verdi. Özkaya’nın, Okumuş’a ve ekibine çalışmalarında başarılar dilemesinin ardından ziyaret son buldu

Editör: Haber Merkezi