Özkal, yılın ilk saatlerinde hastaneleri ziyaret etti

Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, yeni yılın ilk saatlerinde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Yeni yıla görevi başında giren hastane personeli ile hastaları ziyaret eden Milletvekili Özkal, 2017'inin Afyonkarahisar'daki dünyaya gelen ilk bebegi Hira Nur'u sevdi. Yemen'den tedavi için Afyonkarahisar'a getirilen hastalarla da ilgilen Özkal, onlarla sohbet ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ni 2017'nin ilk saatlerinde ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, hastaların ve sağlık personelinin yeni yılını kutladı. Hastanede çalışanlarının istek ve ihtiyaçlarını dinlereyen Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti iktidarıyla Türkiye'de sağlık alanında muazzam bir dönüşüm yaşandığını hatırlatarak, sağlık yatırım ve hizmetlerinin aralıksız süreceğini ifade etti.
Türkiye'nin sağlık alanında yakaladığı büyük başarıda sağlık çalışanlarının da çok büyük payı olduğunu vurgulayan Milletvekili Özkal, fedakar sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Personelle ev ve aile ile ilgili sıcak bir sohbet de gerçekleştiren Özkal, görevlilere nöbetlerinde kolaylık ve başarı diledi.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları odalarinda zoyaret eden Milletvekili Hatice Özkal, hastaların sağlık durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldı. Hastalarla nerelerden geldikler ve sağlık sorunlarıyla ilgili sohbet eden Hatice Özkal, hastalara moral verdi. Bir ihtiyaçları olup olmadığını sorduğu hastalara acil şifalar dileyen Özkal, iyileşme sürecinde moral desteğinin de önemli olduğunu hatırlatarak, hasta refakatçilerinden hastalarının morallerini yüksek tutmalarını istedi. Hasta ve yakınlarına her zaman bir telefon kadar yakın olduğunu kaydeden Özkal, herhangi bir sıkıntıda ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını da aktardı.
Yemen'de Afyonkarahisar'a tedavi için getirilen hastalarla da bir araya gelen AK Parti Milletvekili Hatice Özkal, hastalardan Yemen'de yaşananları dinledi. Yemenli hastaların nasıl yaralandıklarını öğrenen Özkal, hastaların tedavi sürrçleriyle ilgili de doktorlardan bilgi aldı.Ayağından yaralanan küçük Akram'ın hikayesini dinleyen Özkal, duygu dolu anlar yaşadı. Türkiye'nin kendilerine sahip çıktığını hic bir zaman unutmayacağını vurgulayan küçük Akram, "İnşallah Türkiye sayesinde Yemen'e yürüyerek gideceğim" dedi.
Hastane ziyareti kapsamında yeni doğan servisine de giden Milletvekili Hatice Özkal, 2017'nin ilk dakikalarında dünya'ya gelen Hira Nur Arıkan ve ailesiyle bir araya geldi. Arıkan ailesine hayırlı olsun temennisinde bulunan Milletvekili Özkal, Hira Nur bebeği kucağına alarak sevdi. Sağlık ve mutluluk dileklerinde bulunan Özkal, minik Hira Nur'un hem ailesi hem de ülkesi ve milletine hayırlar getirmesini temenni ett
 
Editör: Haber Merkezi