Özerkan, EGEM kurucu başkanlarını kahvaltıda bir araya getirdi

Ankarada faaliyet gösteren sekiz ilin vakıf ve derneklerinin biraraya gelerek 2005 yılında oluşturdukları ve bu yıl kuruluşunun 13. yılını kutladıkları EGEM Platformu Dönem Başkanı Afyonkararahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan'ın Başkanlığında eş başkanlardan Nuray Salıcı, Recep Gezinti, Halil Apaydın, Yasin Aksu ve değerli eşi aynı zamanda başkan vekili Merve Karadayı Aksu'nun katılımıyla kurucu başkanlara Ümitköy Künar Restaurantta bir kahvaltı verildi.

Kahvaltıya İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği eski başkanı Egem Platformu kurucu eşbaşkanlarından Zehra Zihnioğlu, Aydınlılar Derneği eski başkanı, Egem platformu kurucu eşbaşkanı, Nazilli Belediye Başkan yardımcısı Ender Vardar, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı, Egem Platformu kurucu başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu, Manisa Mesir ve Dayanışma Derneği eski genel başkanı, Egem platformu kurucu eşbaşkanı, işadamı, şair, yazar M. Macit Mert, Bugün halen görevde olan Uşaklılar Derneği yönetim kurulu başkanı, Egem Platformu kurucu eşbaşkanı Nuray Salıcı Hanımefendi katıldılar. Bir çok kurucu başkanın ve bu gün görev yapan eş başkanların eşleriyle katıldığı kahvaltıda hanımların birbirleriyle olan sıcak ve samimi sohbetleri gözlerden kaçmadı.

Halen görevde olan kurucu eşbaşkanlarımızdan Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Egem Platformu kurucu eşbaşkanı Nuri Uygun Rahatsız olduğu için katılamadığı toplantıya, sağlık nedenleriyle görevini İsmail Baykal'a devreden Muğla Eğitim ve Çevre Koruma Vakfı Başkanı Egem Platformu kurucu eşbaşkanı Tayyip Melen de katılamadı. Denizlililer Derneği Genel Başkanı Egem Platformu Kurucu eşbaşkanı Adnan Özkul'un şehir dışında olması nedeniyle Denizlililer derneğini yönetim kurulu başkan yardımcısı Ahmet Şimşek'in temsil ettiği kahvaltıda açılış konuşmasını yapan Egem Platformu dönem başkanı Özerkan Kurucu başkanlarla bu gün görevde olan eşbaşkanların biraraya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Dönem Başkanı Mehmet Ali Özerkan'ın kurucu başkanlara günün anısına daha önceden Kütahya da hazırlatılmış olan Vakıf ve Derneklerin logosunu taşıyan platforma ait çini plaketler takdim ettiği ve çok duygulu anların yaşandığı kahvaltıda söz alan kurucu başkanlar bu platformun kuruluşuna vesile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek böyle bir organizasyonunun hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı kahvaltı son derece samimi ve sıcak bir sohbet havası şeklinde son buldu.

Editör: Haber Merkezi