“Mutlu Kalınız” İsimli Kitap tanıtıldı

Emekli öğretmen-yazar Veli Cengiz tarafından kaleme alınan ve Afyonkarahisar Belediyesinin katkıları ile basılan “Mutlu Kalınız" isimli kitabın tanıtımı Taş Medrese'de gerçekleşti.

“Mutlu Kalınız" isimli kitabın tanıtımına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kitabın yazarı Veli Cengiz ve çok sayıda kitapsever katıldı.

“Mutlu Kalınız” isimli kitabın tanıtımında kitap içeriği ile ilgili bilgiler veren Yazar Veli Cengiz; kitabında Afyonkarahisar Valiliğinin, Afyonkarahisar Belediyesi’nin kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve özellikle son dönemde artış gösteren kültür ve sanat derneklerinin etkinliklerinin yer aldığı, şehrimizin kültür ve sanatına dair birçok gelişme ve aynı zamanda günlük yaşamımızda insan davranışlarında görülen erozyon ile bu davranışların ne olması gerektiğinin konu edildiğini belirtti.

Daha sonra kitabın yazarı Veli Cengiz “Mutlu Kalınız” isimli kitabını imzalayarak başta Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere programa katılan kitapseverlere takdim etti.

Editör: Haber Merkezi