MUHTARIN KEYFİ DAVRANIŞI
Afyonkarahisar Merkez’e bağlı Çakırköy’de bazı vatandaşlar 2 yıldır su sıkıntısı çektiklerini köyün su şebekesinin muhtarın elinde olduğunu ve muhtarın sularını kestirdiğini iddia ettiler.
Afyonkarahisar Merkez’e bağlı Çakırköy’deki vatandaşlar 2 yıldır yaz aylarında su sıkıntısı çekiyor. Köylülerin iddialarına göre, Köy Muhtarı Mahmut Nedim Özdamar, köyün su şebekesinden para almadığı için elektrik masraflarının fazla gelmemesi ve köy halkının bahçe sulamaları nedeniyle köye su vermiyor.
“VALİLİĞE ŞİKAYET ETTİK SULARIMIZ KESİLDİ”
Konu hakkında köy muhtarını defalarca uyardıklarını ve en son Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na şikayet dilekçesi verdiklerini ifade eden köylüler, verilen şikayet dilekçesinin köy muhtarının eline geçtikten sonra dilekçede isimleri geçen kişilerin evlerinin tüm suyunu kestirdiğini ileri sürdüler. Geçtiğimiz hafta cumartesi ve Pazar günleri tüm köyde bulunan evlerde su akışının olduğunu fakat sadece valiliğe şikâyet dilekçesinde isimleri geçen kişilerin evlerinde su kesintisinin olduğunu kaydeden köylüler Muhtar Özdamar’ın, bu kesintiyi kasten yaptırdığını ve halen evlerinde suların olmadığını iddia ettiler
Editör: Haber Merkezi