"Muhalifler dönüp kendilerine baksın"
 
Muhalefet kanadından iktidar partisinin parçalanma sürecinde olduğu yönündeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, "Bunlar dönsünler kendilerine baksınlar." karşılığını verdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mehmet Zeybek, muhalefet parti yöneticilerinin AK Parti teşkilatlarında kan kaybı yaşandığı yönündeki eleştirilerinin gerçek dışı olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, muhalefet partileri yöneticilerinin AK Partinin parçalanma sürecine girdiği şeklindeki yorumlarını değerlendirdi. Bu yorumu yapan parti yöneticilerine, "Bunlar dönsünler kendilerine baksınlar." diyen Zeybek; "AK Parti'de birlik, bütünlük, beraberlik, kardeşlik Allah'ın izni ile sonsuza kadar devam edecek. Bizde menfaat ilişkileri yok. Bizde Allah'ın rızası var.

Allah rızasını gözeterek biraraya geldik. AK Parti’de ne parçalanma var ne bölünme var ne de dağılma var. AK Parti dimdik ayakta hiç kimsede heveslenmesin. AK Parti’den birşeyde koparamazlar. Bunların hevesleride kursaklarında kalır. Dönüp kendilerine bakarlarsa kendilerinde olanı çok iyi bilirler. Dönüp aynaya bakmaları kafidir. Gerek CHP gerekse MHP dönüp kendilerine baktıklarında kongrelerinde yaşananlar herkesçe biliniyor." dedi.
(Kocatepe)
Editör: Haber Merkezi