Mısırlıoğlu, “Hukukun işlemediği bir dönem yaşanmaktadır.”


İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.
Başkan Mısırlıoğlu konuşmasında “Ülkemiz öyle bir hal aldı ki, dünyada bir başka örneği yok. Zaferlerle dolu geçmişi olan koskoca Türkiye Cumhuriyeti, AKP döneminde cemaatlere, mafyalara, hırsızlara, dolandırıcılara, rüşvetçilere, tacizcilere teslim olmuş ve adeta yapanın yanına kar kalır hukukun işlemediği bir dönem yaşamaktadır.
Bir mafya lideri sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla izlenme rekorları kırarken, tek adam rejimi bu konuda da suskunluğunu sürdürmeye devam etmektedir. Ne kamuoyu detaylı bilgi veriliyor, nede benim adım geçiyor diye şereflice istifa ediliyor. Hala yalan senaryolarla ve geçici müjdelerle halk oyalanmaya devam ediyor.Demokrasi ve hukukun olduğu bir ülkede böyle suçlamalardan sonra ismi geçen kişiler hakkında soruşturmalar açılıp görevden almalar olurken, ne yazık ki AKP iktidarı diline doladığı dış güçlerin oyunları, fetö kumpası, çekemeyenler yapıyor gibi söylemlerle halkımızı kandırmaya devam ediyor. Bu yaşananlar ülkenin AKP tarafından iyi yönetilemediğini, kirli ellerin iktidarla işbirliği içerisinde olduğunu gösteriyor. Kendilerini her ne kadar güçlü gibi göstermeye çalışsalar da, gittiklerinin sinyalini veriyorlar.

Sandıktan kaçarak, kararnamelerle yasalar çıkartarak nereye kadar gidecekler merak ediyorum. İlk seçimlerde bu halk sandıkta AKP’ye tokadını vuracaktır. Demokrasinin ve adaletin herkese eşit sağlandığı bir yapı ile İYİ Parti iktidara halkın teveccühü ile gelecektir. Bugün AKP liyiz diyenler, o gün AKP’ye destek verdikleri için köşe bucak kaçacaklar. Bu gün AKP’ye oy verenler o gün geldiğinde yazıklar olsun, AKP’ye oy veren ellerimiz kırılsın diyecekler. Ülkemiz ne hale gelmiş diyecekler.
AKP İl başkanı öyle açıklamalar yapıyor ki tam bir komedi. Neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. 6 Haziran 2021 tarihinde Güney Belde halkı Belediye Başkanını seçecek. Afyonun tüm resmi daireleri, İL genel meclisi, Afyonkarahisar Belediyesi ve milletvekilleri Güney Beldesine kamp kurmuş durumdalar. İl Başkanı Sayın Uluçay’ın yaptığı açıklamalar ise tam bir komedi. Yok efendim Güney Beldesini kazanırsak İsrail’deki zulüm bitecek, Güney’de AK belediyecilik kazanacak” diyor. 20 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı ne zaman köşeye sıkışsa İsrail’e tutunuyor. Oradaki zulümden medet umuyor. Kınamaktan başka yaptıkları İcraat yok, sadece kınıyorlar.Bu kınamayla bir şey yaptıklarını sanarak içeride de hamaset yapmaktan geri durmuyorlar.İktidarı eleştiren muhalefeti sanki İsrai’i savunuyormuş gibi gösteriyorlar.Devletini seven Türk insanı hiçbir zaman İsrail’in yanında olmamıştır, bundan sonrada olmayacaktır.Orada yapılan zulmü kendisine yapılmış gibi acısını içinde hisseder.Bu ülke bunlardan önce seksen yıl başka iktidarlar tarafından yönetildi.Ortadoğu’da oluk gibi Müslüman kanı AKP döneminde akmakta.Eskiden Orta doğuya müdahale olacağı zaman Türkiye’den vize almak zorundaydı.AKP ve onun küçük ortağı tarafından farklı bir olgu yaratılarak, muhalefete sorumluluk yüklüyorlar, toplumda böyle bir algı oluşturuyorlar.
Bir mafya lideri Türkiye Cumhuriyeti İç işleri Bakanının boynuna tasma takarak arabanın arkasında sürüyeceğim diye açıklamalarda bulunuyor. Buradan İYİ Parti İl Başkanı olarak sesleniyorum. Hiçbir Türkiye Cumhuriyeti bakanının ,hiçbir yöneticinin boynuna kimse tasma takamaz, tüyüne dokunamaz.İktidar ve ortağı böyle bir şey olacakmış gibi sessiz kalıyor. Hepinizin malumu, izlenme rekorları kırıyor. İddialar ve isimler o isimler o suçlara ortak olmuşsa vay benim ülkemin haline. Eski bir Bakanın oğlununun Türkiye’ye gönderilen eroin ile ilgili adı geçiyor. Tarihlerle oynayarak bu işi geçiştiremezsiniz. Ülkenin itibarını yok ettiniz. Ne olduğu bilinmeyen on milyon insanı ülkemize soktunuz. ABD nin oyunlarına Türkiye’ yi alet ettiniz. ABD Üçlü koolisyon döneminde Irak’a operasyon yapacağı zaman vize istedi. Eleştirdiğiniz Ecevit hükümeti her şeyi göze alarak bu vizeyi vermedi ve dimdik durdu. Kanın akıtılmasına müsaade etmedi.
“Türkiye’nin bir tane beka meselesi vardır. Cumhur ittifakı ve ortakları bu ülkenin beka meselesidir.Derhal ve ivedilikle Türk milletinin önüne demokrasinin gereği olan sandığı getireceksiniz.Millet kendi iradesiyle sizi gönderecek.Dünya bizi hayretle izliyor.İç işleri bakanı ben olmasam köfteci Yusuf’a çökeceklerdi diyor.PARDON..Siz bu Ülkede yaşayan seksen üç milyon insanın can ve mal güvenliğinden sorumlusunuz.Sokakta yaşayan bahçıvan veya ben mi engelleyeceğim.

Kanunuz işlerle uğraşan ne kadar insan varsa, AKP ,ile iç içe girmiş durumda.Bu işin sonu bir yere gider. İçişleri Bakanı istifa edecek bağımsız yargının bu işi çözmesini bekleyecek.
Esnafımıza destek açıklaması yapıldı, bunlar güzel şeyler yalnız yapılan yardımın ertesi günü seksen üç milyon insana müjde verildi. Müjde neydi yüzde on akaryakıt ve doğal gaz zammı. Yapılan 4,5 milyar yardım bu milletin sırtına yüklendi. Bu nasıl bir adalet, nasıl bir yönetim. Bu millet sandık önüne geldiğinde sizden bunu hesabını sorar.
Güney Beleye Başkanlığı seçimlerine gelince, Erdoğan Belediyeciliği kazanacak gibi buna benzer söylemlerle bizleri güldürmeye devam ediyor. Güney’de kim kazanırsa kazansın bir kardeşimiz kazanacak. Kazanacak kim olursa olsun Gazze’deki mazlumların yanında olacaktır. Bütün adaylar prıl pırıldır.Biz hangi partinin adayı kazanırsa kazansın biliyoruzki İsrail’e bir şey olmayacak,oradaki mazlumlarında yüreğine bir şey gitmeyecektir.Bir şey yapmak isteyeceksiniz Kürecik’i kapatacaksınız, etkin önlemler alacaksınız.Güney kasabasına gidip Tarım Kredi Kooperatifini açacağız diyorsunuz, orayı kapatan sizsiniz.seçim aşamasında göstermelik açacaksınız.Seçim sonu gene kapatacaksınız.Bir belde Belediyesi kazanmak için insanların aklıyla alay etmeyin.Su sonunu çözeceklermiş.Suyun Fatihi yirmi yıldır Afyonkarahisar’ın rantını yiyor.Suyun Fatihi su sorununu yirmi ylda çözmemişte bir yılda mı çözecek.Kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Suyu Fatihi falan yok. Akdeğirmen barajı tam bir fiyasko. İnsanların aklı ile alay etmeyin. Güney’de adayları kilitlediniz. Neden. Güneyi ne pahasına olursa olsun kazanarak yıkılmadık ayaktayız izlenimi vereceksiniz. Bu sizin son çırpınışınız. Artık gemi su almaya başladı.
Nefret ve kin dayalı söylemlerden uzak duralım, kardeşliğimize zarar vermeyelim. biz küçük düşürücü söylemlerden uzak duruyoruz.İYİ Parti iktidara geldiğinde Dünyadaki mazlumların acısı son bulacaktır. Devlet düşmanları hariç, seçim geldiği zaman ülkenin selameti açısından seçim ittifakı yapmamız gündeme gelecektir.Asla devlet düşmanları ile ittifak yapmamız, Bakanlık vermemiz düşünülemez. Böyle bir algı yaratan AKP’yi buradan kınıyor Allah’a havale ediyorum. sizler bu ithamlar la kul hakkına giriyorsunuz. İttifak arıyorsanız aynaya bakın, orada kendiniz göreceksiniz. Aynada geçmişte kimleri bakan yaptığınızı göreceksiniz, kimlerle ittifak yaptığınız göreceksiniz” diyerek basın toplantısını sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi