Mısırlıoğlu, Çay Kongresinde Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Çay ilçe kongresinde yaptığı konuşmayla Cumhur İttifakı’nı eleştirerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yüklendi. 6’lı masada kimlerin bulunduğunu tüm detayları ile anlatan Mısırlıoğlu, “İYİ Parti, Türk siyasetinin merkez sağ partisidir.” dedi.

İlçe kongrelerine aralıksız devam eden İYİ Parti, Çay ilçesinde 3 adayla olağan kongreyi gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Cemil Arısoy 72 oy alırken diğer adaylardan Mahmut Duman 46 oy, Nejdet Bayer ise 12 oy aldı. Olağan kongrenin sonunda mevcut başkan Arısoy, güven tazelemiş oldu. Kongrede Av. Hakan Şeref Olgun, Dr. Münir Pehlivanoğlu, Ecz. Okşan Efe Ulusoy ve Mehmet İnkaya da birer konuşma yaparak İYİ Parti kongreleri sayesinde güçlü kadrolarla iktidara yürüdüklerini söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da kongre salonunu dolduran partililere seslendi. “Afyonkarahisar’da en az 3 vekil çıkaracağız” diyen Mısırloğlu, şöyle konuştu: “İnşallah bu kongrelerden sonra Afyonkarahisar’ın en güçlü teşkilatları İYİ Parti teşkilatları olacak. Bundan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Genel başkanımıza bir söz verdik; Afyonkarahisar’da en az 3 vekil en az %50 oy alacağız diye. Afyon’un en büyük partisi şuanda İYİ Parti’dir. Ben başarısızlığı hazmedemeyen bir kardeşinizim. Görev yaptığım her yerde oy oranını zirveye doğru çıkarmış bir kardeşinizim. En zor zamanların adamıyım. Dolaysıyla İYİ Partilileri bu memleketin asil evlatları olduğuyla ilgili hiçbir şüphemiz yok.”

Mısırlıoğlu’ndan Bahçeli’ye: “Fasulye Milliyetçisi Misiniz Siz?”

6’lı masayı dilinden düşürmeyen MHP lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan Mısırlıoğlu, “Siz fasulye milliyetçisi misiniz?” diyerek 6’lı masanın kimlerden oluştuğunun altını çizdi. Mısırlıoğlu, Bahçeli’ye şu sözlerle yüklendi: “Dün 6’lı masanın altında birilerini arayanlar bir baktık ki masanın üstünde çiçek saksısı gibi bize ithamda bulundukları insanlarla kakara kikiri yapıyorlar. Hani siz HDP=PKK diyordunuz? Ne oldu sizin milliyetçiliğinize? Fasulye milliyetçisi misiniz siz? Sayın Bahçeli ses versene! Bakıyorum da doğal besleniyorsunuz şu ara… Hormonsuz şeyler yiyip içmeye merak salmışsın. Senin yiyeceğin türden yapılmış değil mi? Ülkücüleri hangi masada sattın Sayın Bahçeli? Bütün haklarımız sana haram olsun! Alparslan Türkeş’in evlatları, Başbuğ Alparslan Türkeş’e inananlar; İYİ Parti kadrolarında. Türkiye siyasetinde 6 defa gidip 7 defa gelen Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine taşıyan Süleyman Demirel’in evlatları İYİ Parti kadrolarında. Türkiye’de her şeyi değiştiren, 1980 ihtilalinden sonra gelen ve Türk milletini çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaran Turgut Özal’ın arkadaşları İYİ Parti kadrolarında. Devletini, milletini, bayrağını seven; devri iktidarında Türk topraklarına toprak kazandıran Karaoğlan Bülent Ecevit’in arkadaşları İYİ Parti kadrolarında. Milli ve manevi değerleriyle her zaman örnek insan olan, Türkiye’ye ağır sanayi hamlesini getirmemiz lazım diyen Necmettin Erbakan’ın arkadaşları İYİ Parti kadrolarında. İYİ Parti, Türk siyasetinin merkez sağ partisidir. Bizler Meral Akşener’in liderliğinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde hiç durmadan bu milleti muasır medeniyetler seviyesine taşıyacağımıza, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyasetten uzaklaştıracağımıza bir söz veriyoruz. O sözümüzün gereği yapılacak olan seçimlerde birinci parti ve Türkiye’nin iktidarı yapacağız.”

Editör: Haber Merkezi