Minikler Sordu Zeybek Başkan Yanıtladı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 2. sınıf öğrencilerini ağırladı. Başkanımızın makamında bir araya geldiği minik öğrenciler, yerel yönetimler ve belediye çalışmaları hakkında hazırladıkları sorularını iletti.

Atatürk İlkokulu 2/G sınıfı öğrencileri Şükran Öz, Esma Zeren Suna, Hasan Örengül, Yağmur Bayrak, Kayra Çay ve Hakan Çay Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i ziyaret etti, merak ettikleri soruları sordu. Öğretmenleri Yasemin Eren ile birlikte minik öğrenciler, yerel yönetimler ve belediye çalışmaları hakkında merak edip hazırladıkları çeşitli soruları, Zeybek Başkan’a iletti. Başkanımız, soruları büyük bir içtenlikle cevaplarken, öğrencilerinde zaman zaman fikirlerini sordu.

ÇOCUKLARIMIZA HER FIRSATTA ZAMAN AYIRIYORUZ

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade eden Belediye Başkanımız, “Eğitime, çocuklarımıza her fırsatta zaman ayırmaya ve çalışmalarımızda yer vermeye çalışıyoruz. Bu ziyaret ile bir kez daha minik yavrularımızla bir araya gelmekten mutlu olduk. Kendileri yerel yönetimlerle ilgili sorularını bizlere yönettiler, bizde cevapladık. Karşılıklı güzel bir sohbet kurduk. Tüm öğrencilerimize okullarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda öğrenciler, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e çiçek takdim ederken, Zeybek Başkan’da tüm katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Editör: Haber Merkezi