Milletvekillerinden Başkan Zeybek’e Ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Şehit babamız Lokman Çubuk, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte gerçekleşen ziyarette koronovirüsle mücadele kapsamında alınan önlemler ve normalleşme süreci takviminde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

COVİD-19 salgının önlenmesi hususunda Afyonkarahisar Belediyesi’nin İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun almış olduğu kararları hassasiyet göstererek yerine getirdiğini ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri ve Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler.

Ülke olarak salgının üstesinden gelecek kararlılığa sahip olduğumuzu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise rehavete kapılmadan Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devletimiz, her türlü ihtimali göz önünde bulundurduğunu ve tedbirleri aldığını söyledi. Millet olarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Zeybek, “Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz ve sizlerinde desteği ile bu süreçte İl Hıfzıssıhha Meclisi’nde alınan karalarları Belediye olarak harfiyen yerine getiriyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi