Milletvekili Yurdunuseven’in Şehitler Haftası Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

"Peygamberlikten sonra gelen en yüce makam olan Şehitlik makamı; Allah'ın rızası için, din, vatan ve millet uğruna canını feda etmek demektir. Bu makama erişmek inananlar için şereflerin en yücesidir.

Tarihimiz, mukaddes vatan toprakları için, her türlü zorluğa karşı gelmiş ve hiç bir boyunduruğa müsade etmemiş kahraman askerlerimizin yazdığı destanlara şahittir. Bu kahramanlıkların en müstesna kanıtı aziz şehitlerimizdir. Kutsal vatan toprakları için canını seve seve vermiş aziz şehiterimiz, bugün huzur ve güven içinde yaşama imkanına sahip olduğumuz Güzel Ülkemizi kanları ile yoğurarak bizlere bıraktılar. Tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen, insanlarımızın şehadeti ve gaziliği pahasına kazanılan zaferler, Ülkemizin yolunu aydınlatmış, gelecek nesillerimizin tarihinden ders çıkararak daha ileriye daha emin adımlarla ülkemizi taşıma yolunda yol göstericisi olmuşlardır.

Birlik ve Beraberliğimizin, vatan sevgimizin, özgürlüğümüzün ve bayrak sevgimizin ölümsüz simgeleri olan Aziz Şehitlerimizi, Şehitler Haftası vesilesiyle rahmetle anıyor gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum."

Editör: Haber Merkezi