Milletvekili Yurdunuseven’den Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

"İslam alemi için Cenab-ı Allah'a yakınlaşma vesilesi, teslimiyetimizin göstergesi olan mübarek Kurban Bayramı'na birkez daha ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Rabbimden bu mübarek günlerin şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Bayram; birlik, beraberlik, paylaşma ve bir arada olmak gibi güzel hadiselerin daha derinden hissedildiği dargınlıkların unutulup küslüklerin sonlandığı müstesna günlerdir. Ülkemize nifak tohumları serpmek milletimizi bölmek isteyenlere karşı bu mübarek günleri birer fırsat bilmeli kötü olan herşeyden sıyrılarak özümüz olana geri dönmeliyiz.

Hem Rabbimize hem de birbirimize daha fazla yakınlaşmamıza vesile olan mübarek Kurban Bayramı'nın tüm İslam Alemi ve aziz milletimiz için hayırlara versile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum.

Editör: Haber Merkezi