Milletvekili Özkaya’dan Anneler Günü Mesajı

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Av.Ali Özkaya, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda;

Anne bir insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol model olmanın yanında, hayatla aramızdaki en güçlü bağ, şefkatin, engin hoşgörünün, merhametin, karşılıksız sevginin kaynağı,ilk mektebimiz, ilk mürşidimizdir. Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakârlık gibi yaşamdaki en yüce hasletlerin sembolü olan annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne koruyan, kollayan, yavrusunun yarınları için kendini arka plana atan iten kişidir. Mutluluğumuzu kendi mutluluğu üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen baştacımız, gözümüzün nuru, fedakar annelerimiz..
Bu sene evlerimizdeyiz. Annelerimizden belki evlatlarımızdan uzaktayız, ancak bu fiziksel uzaklığı yakın etmek zor değil, seslerini duymak, dualarını almak, sağlıklı olduklarını görmek için bir telefon ya da görüntülü arama annelerimizi mutlu etmek için yeterli.
Bu güzel gün vesilesiyle başta kahraman şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal eden annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi