Milletvekili Özkaya hafta sonu bir dizi programa katıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Hafta sonu Afyonkarahisar Merkez'de düzenlenen bir dizi programa katıldı.

İlk olarak İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen ve İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın da katılımıyla gerçekleşen “Mazlum Coğrafyalar ve Ümmetin Yetimleri” konulu söyleşiye katılan Özkaya, " Dünya'nın neresinde bir insanlık dramı varsa Türkiye'nin bu güne kadar hep mazlumların yanında olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği üzere, bizler ecdadımızdan bize miras kalan şefkat elini uzatma şuurunu asla kaybetmemeliyiz. " ifadelerinde bulundu.

Daha sonra, Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi'nin düzenlediği kariyer günleri kapsamında, öğrencilerle keyifli bir söyleşide bir araya gelen Özkaya, alın terinin kutsiyetini ve çalışmanın er ya da geç başarıyı getireceğine yönelik öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Afyonkarahisar'daki programlarına Afyonkarahisar Ticaret Borsası ziyareti ile devam eden Mv. Ali Özkaya, 3 Nisan’da yapılan seçimlerde 3. defa Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Mehmet Mühsürler’e ve yeniden Meclis Başkanlığına seçilen Fahrettin Zobalı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Özkaya, birçok alanda ekonomik istikrarın sağlanmasına yönelik adımlar atıldığını ve bundan sonra da aynı hassasiyetin korunacağını vurguladı. Akabinde bu yıl 8. düzenlenen Uluslararası Afyonkarahisar Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarını ziyaret eden Özkaya, Tarımın Afyonakrahisar Ticaretinde önemli bir yeri olduğunu söyleyerek Çiftçinin her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi ile de bir araya gelerek istişarelerde bulunan Özkaya Hafta sonu programının son durağında, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı Nisan Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılarak teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi