MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AKKUŞ, İLÇELERİ ZİYARET EDİYOR

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Mevlüt Akkuş, İscehisar, Bayat ve Çobanlar ilçelerine bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulundu.

 

AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Mevlüt Akkuş, beraberindekilerle birlikte İscehisar, Bayat ve Çobanlar ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlçe Başkanları ve yönetimleri tarafından karşılanan Akkuş, yeni dönemde yapılacak yatırımlara destek vermek için yola çıktığını söyledi. Milletvekili aday adayı Akkuş, ilk olarak İscehisar ilçe Başkanı Murat Dikmen ve teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat çalışmaları hakkında Akkuş’a bilgiler veren Dikmen, 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını diledi. İscehisar ilçesinin her zaman AK Parti’nin yanında dimdik durduğunu hatırlatan Akkuş, “İscehisar ilçesi bizleri hiç yalnız bırakmadı. Allah’ın izni ile bundan sonrada bırakmayacak” dedi.

 

TEŞKİLATLARIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ CANLI

İscehisar’ın ardından Bayat’a geçen Milletvekili aday adayı Akkuş, İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan ve İl Genel Meclis Üyesi Osman Güllü tarafından karşılandı. Akkuş, ilçe teşkilatında partililerle de bir araya gelen hasbıhal etti.  Bayat’ın kendine özgü kültürü ve tarihi ile Afyonkarahisar’ın önemli ilçelerinden birisi olduğuna dikkat çeken Milletvekili aday adayı Akkuş, şöyle konuştu; “İlçe ziyaretlerimiz kapsamında Bayat ilçe teşkilatımızı ziyaret etti. İlçe Başkanımız, il genel meclis üyemiz ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Partililerimizle hoş ve güzel bir sohbet ettik. Teşkilatlarımızın ilk günkü gibi canlı ve dinamik olduğunu gördük. Bu da bizleri mutlu etti” diyerek konuştu. İlçe Başkanı Özbakan, Milletvekili Akkuş’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

BU BÖLGENİN EVLADIYIM

İscehisar ve Bayat ilçelerinin ardından Çobanlar ilçe başkanı Cengiz Ceylan ve yönetimini ziyaret eden Milletvekili aday adayı Akkuş, bu bölgeyi yakından tanıdığını ifade etti. İlçe Başkanı Ceylan ve yönetimiyle sohbet eden Akkuş, “Milletvekili aday adaylığımızı açıklamamızın ardından protokol, STK ziyaretlerimizi tamamlayarak, ilçe teşkilatlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu günde Çobanlar ilçemizi ziyaret ediyoruz. Çobanlar ilçesini yakından tanıyorum. Bu bölgenin bir evladıyım. Görüyorum ki Çobanlar teşkilatımız diğer teşkilatlarımız ilk günkü heyecan ve azimle canlı olduğunu görüyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” dedi. 

Editör: Haber Merkezi