MHP'den vatandaşa tulumba ikramı
MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, PTT önü ve Parti binası önünde tulumba tatlısı dağıttı.
MHP teşkilatı adına Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, yarın Fuar alanında verecekleri iftar davetine partili partisiz tüm Afyonkarahisarlıları davet etti.
Konu hakkında açıklama yapan Aslan, mübarek Ramazan ayında hafta sonu dağıtılan tulumba tatlısı ile vatandaşlara küçükte olsa bir jest yapılmasını amaçladıklarını belirtti.
Üç ayların sonuncusu mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun olarak küçük tatlı ikramını uygun gördüklerini dile getirdi.
Aslan; "Ramazan ayının özelliğine uygun olarak tulumba tatlısı ikramında bulunmayı düşündük. Mübarak Ramazan ayında Kadir Gecesinden önce başladığımız bu ikramla birlik ve beraberliğe ağız tadıyla katkı sunmak istedik. Vatadaşlarımız tarafından da ilgi ve memnuniyetli karşılanan bu uygulamanın amacına ulaşması bizleri sevindirdi. Gösterilen ilgiye ve takdire MHP teşkilatları adına teşekkür ediyorum" dedi.
Öte yandan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, il başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı teşkilatları olarak yarın akşam Fuar alanında verecekleri iftar davetine MHP Genel Başkan Yardımcılarının da katılacağını, bu davete tüm halkın partili partisiz herkesin davetli olduğunu sözlerine ekledi.
(KRM-SK)  
Editör: Haber Merkezi