MHP Teşkilatı Ankara’ya akın etti

MHP 12. Kurultayı Pazar günü Ankara ‘ da gerçekleştirildi. Türkiye genelinde çok büyük bir katılım sağlandı. Afyonkarahisar MHP il , ilçe ve beldelerden otobüs ve özel araçlar ile Ankara ‘ ya akın etti.

Kongre sonra MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ ‘’ Pazar günü Ankara ‘ da 12. Büyük kurultayımızı gerçekleştirdik. Türkiye genelinde yüzbinler akın akın Ankara ‘ ya geldiler. Gerçekten şölen havasında geçen bir kurultay oldu. Biz de Afyonkarahisar teşkilatları olarak bu büyük şölene binden fazla dava arkadaşımızla katıldık. Salonda müthiş bir atmosfer vardı. Türkiye genelinde gelen Ülkücüler salonda gelemeyenler de ekranlarda lidere olan sadakatini ve Ülkücü hareketin bitmeyeceğini haykırdılar. Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ Bey ‘ in salonu selamlayarak girişi bulunan tüm herkesi de ayrıca heyecanlandırmıştır. MYK listesinde üç Afyonkarahisarlı ( Milletvekili Mehmet PARSAK , Milletvekili Ulvi İzzet YÖNTER ve eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet TAYTAK ) dava arkadaşımızın da bulunması bizleri çok mutlu etmiştir.

Salonlara sığmayan , dışarıda asfaltlara taşan Ülkücü Hareketin neferleri tüm Türkiye ‘ ye ve bazı şer odaklarına çok güzel bir mesaj vermiştir. Bize bitti diyenler , bölündüler toplanamaz diyenler Pazar günü Ülkücülerin tokadını yüzünde , nefesini de ensesinde hissetmişlerdir. Liderimizin açıklayıcı ve doyurucu hitapları da dosta güven , düşmana da korku salmaktadır. Afyonkarahisar ‘ dan gerek otobüsler ile gerekse de kendi araçları ile katılan tüm dava arkadaşlarımın katılımlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. ‘’ dedi.

Editör: Haber Merkezi