MHP İL BAŞKANLIĞI KUTLU DOĞUM HAFTASINDA KİTAP DAĞITTI
Afyonkarahisar MHP İl başkanlığı Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum haftası münasebetiyle “PEYGAMBERİMİZİ TANIYALIM” isimli kitabı 1.sanayi Camii,2.Sanayi Camii, Yoncaaltı Camii ve Zülali Camii olmak üzere 4 camide Cuma namazı çıkışı vatandaşlara dağıttı.
Konuyla ilgili olarak İl başkanı Aziz Aslan” Bütün hemşerilerimin Kutlu doğum haftasını kutluyorum. Haftanın önemine binaen Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Kültür Hizmetlerinden birisi olan “Peygamberimizi tanıyalım” isimli özel basım kitabımızı vatandaşlarımıza Cuma namazı sonrasında “Kutsal değerleri yaşa ve yaşat” sloganı ile dağıttık. Özellikle, gençlerimize yönelik hazırlanmış olan bu kitapçığın efendimizin yaptıklarının hayatımıza ışık olacağını düşünmekteyiz.
Milletimizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğu böyle bir zamanda Peygamber efendimizin i prensipleri ve düşündüklerini hayatımıza uygulayabilmek çok önem arz etmektedir. İşte bu düşüncelerimize katkı sağlamak için hemşerilerimize bu küçük hizmetimize götürmek istedik. Umarım faydalı olur.” Dedi.
               
               
Editör: Haber Merkezi