MHP heyetinden Emniyet Müdürü Şen’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Fahrettin Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
 
İçişleri Bakanlığı’nın son Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nden Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Fahrettin Şen’i ziyaret eden MHP heyeti Şen’e yeni görevinde başarılar dilediler.
MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ile İl Başkan Yardımcıları Sedat Yeşilyurt ile Süleyman Karaca Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’in ilimize atanmasından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.
POLİS VE ASKERLERİMİZ GURURUMZDUR
Türk askeri ve Türk polisinin ülkemizin güvenliği için canını ortaya koyduğunu ifade eden MHP İl başkanı Raşit Demirel, “Canımızı emanet ettiğimiz polis ve askerimiz bizler için çok değerlidir. Onların varlığı ülkemizin varlığı anlamı taşımaktadır. Allah Türk polisi ve Türk askerini korusun. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Fahrettin Şen beye görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ise MHP heyetinin ziyaretinden9 memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti. 
 
Editör: Haber Merkezi