Merak Akşener ilçeleri ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnafın dertlerini dinlemek için ilimize geldi.

İYİ Parti Lideri Akşener Emirdağ, Bolvadin, Çay ilçelerinde ve ilimiz merkezde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Genel Başkan Akşener’i Sivrihisar kavşağında karşıladı. Afyonkarahisar teşkilatı ve Emirdağ halkı Lider Akşener’i Emirdağ ilçesinde kabalık bir grupla karşıladı. Bolvadin İlçesinde bir çay bahçesinde oturan vatandaşlarla sohbet eden Genel Başkan Akşener daha sonra otobüsten halka seslendi.

Sizi velinimet yapmak için geziyorum

Ziyaretlerde esnafın derdini dinleyen Genel Başkan Akşener esnafın en büyük derdinin geçim sıkıntısı olduğunu ifade etti. 20 Ocak 2020'den bu yana Türkiye’yi karış karış gezdiğini ifade eden Genel Başkan Akşener : “Oylar bundan sonra aslanın midesinde. Elinizden, cebinizden kolaycacık oy alınmaması gerekiyor. Benim de almamam gerekiyor, diğerlerinin de almaması gerekiyor. İşte bu nedenle geziyorum. Sizi velinimet yapmak için geziyorum.”dedi.

SİYASETÇİ İÇİN VELİNİMET SEÇMENDİR

Ziyaretlerde rastladığı çiftçilerle, kadınlarla, çocuklarla ve gençlerle konuştuğunu anlatan Akşener,:"Şimdi şu soruyu sormalısınız; Bu kadın deli mi? Partisine oy istemeden, propaganda yapmadan kendine dair toz zerresi kadar bir cümle sarf etmeden niye geziyor? Niye geziyorum biliyor musunuz? Unutuldunuz kardeşim, unutuldunuz, siyaset tarafından unutuldunuz. Seçim zamanı geldiğinde, kime isterseniz oy vereceksiniz, o başka bir şey. Yapmaya çalıştığım şey şu, gerçeği konuşturmak. Esnaf, çiftçi ne diyorsunuz, 'müşteri velinimettir' Evet müşteri velinimettir. Niye siz seçmenler, bu millet niçin velinimet olmaktan çıktınız? Siyasetçi için velinimet seçmendir. Niçin ceketimi atsam oy verilir pozisyonuna geldiniz? Çünkü manevi meseleler üzerinden seçime 20 gün kala 2, 3 ay kala konuşuluyor, ediliyor ondan sonra dertlerin, projelerin üzerinden değil, insanın vasıfları üzerinden rekabet ediliyor, ondan sonra da kandırılıp geçiliyor."dedi.

GEL PAŞAM, SEN DE GEL, AĞAM SEN DE GEL

Ziyaret ettiği esnafların genel olarak Lider Akşener’e pandemi döneminde ekonomik sıkıntılara düştüklerini ifade ederek kredilerini ödeyemediklerini dile getirdiler. Lider Akşener’de her alanda esnafın sesi olmaya devam edeceğini ifade ederek: “Yani diyeceksiniz ki; 'Meral Akşener geldi, bizi dinledi' Gel paşam, sen de gel, ağam sen de gel, sen de bize anlat. Oylar bundan sonra aslanın midesinde. Elinizden, cebinizden kolaycacık oy alınmaması gerekiyor. Benim de almamam gerekiyor, diğerlerinin de almaması gerekiyor. İşte bu nedenle geziyorum. Sizi velinimet yapmak için geziyorum. Siyasi rekabeti sizin adınıza oluşturabilmek için geziyorum. Gezmeye de devam edeceğim. Her alanda da sizin sıkıntılarınızı dile getireceğim.”dedi.Afyon sevgi yolunda esnaf ziyaretlerinde bulunan Genel Başkan Meral Akşener’i karşılayanlar arasında çok sayıda Genel Merkez Divan kurulu üyeleri,İYİ Parti Milletvekilleri,Afyonkarahisar CHP Milletvekili Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz,CHP İlçe Başkanları ve DP Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül vardı.Genel Başkan Meral Akşener’e İlçe Teşkilatı tarafından Emirdağ’ın meşhur koyun yoğurdu, Sultandağı İlçe Teşkilatı tarafından kirazdan yapılmış kolye takıldı.Ayrıca geçtiğimiz günlerde İYİ Partiye katılan Av. Hakan Şeref Olgun tarafından gelen konuklara lokum,sucuk ve kiraz ikram edildi.Bolvadin İlçe teşkilatı da ikramlarının yanı sıra Genel Başkan Akşener’e çiçekler serptiler.Afyon İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı tarafından yöresel iğne oyalı yazma hediye edildi.Merkez İlçe teşkilatı ise çiçek ve eşarp takdim etti.Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği Lider Akşener Sevgi yolundaki esnaf ziyaretinden sonra Başkent Ankara’ya dönüş yaptı.

Editör: Haber Merkezi