Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Ziyaret

Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretinde bulundu. Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş eşliğinde vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Zeybek Başkan, "Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Yerinde çözüm odaklı çalışmalar yapmak adına vatandaşları ile bir arayı gelmeyi sürdüren Zeybek Başkan bu hafta Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesini ziyaret etti, yapılan yatırımları yerinde gördü. Yapılacak çalışmalar için de istişarede bulunuldu. Başkanımızın ziyaretine AK Parti Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş, Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz ve birim müdürleri eşlik etti.

MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK KADIN KÜLTÜR EVİ’NE ZİYARET

Mahalle gezisi ardından Zeybek Başkan ve beraberindekiler Mareşal Fevzi Çakmak Kadın Kültür Evini ziyaret etti. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren merkezde yapılan çalışmalar yerinde incelendi, bilgiler alındı. Çocuk eğitim ve oyun alanında bulunan miniklerle de bir araya gelen Başkanımız onlara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretler toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR

Vatandaşların taleplerinin her zaman öncelikli olduğunu vurgulayan Zeybek Başkan, ramazan ayında mahalle ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek; “Mahalle ziyaretleri çerçevesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları dinlerken, yaptığımız ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Kendi yatırım ve projelerimizin yanı sıra şehrimize hizmetlerimizi hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda yapıyoruz. Muhtarımızın taleplerini aldık, en kısa sürede bu talepleri yerine getireceğiz” diye konuştu.

Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürde bulunan Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ve Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz açıklama yaparak “Belediye Başkanımızla beraber yerinde tespit ve çözüme devam” mesajı verdi.

Editör: Haber Merkezi