Mahmut Koçak Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

22.Dönem Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr.Mahmut Koçak yayınladığı mesajda Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Hangi partiden aday olacağını belirtmeyen Dr.Mahmut Koçak mesajında;

“Aziz hemşehrilerim;

Sizlerden en son 2002 genel seçimlerinde oy istemiştim. Milletvekili olarak aktif siyasetin içinde olsam da, olmasam da; halkın gönlünde ve dualarında yer almak en büyük gayem olmuştur. İhlasla, Allah rızası çn bu millete hizmet etmeyi hayatıma yol hartası yaptım. “Hayrun Nas Men Yenfeun Nas“ “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır“ ilkesiyle hep hareket ettim. Bu düstur doğrultusunda gece demeden, gündüz demeden 29 yıldır bıkmadan, usanmadan yüzümde tebessümle hizmet ettim. Etmeye de devam ediyorum.

Milletvekili olarak bu yüce millete TBMM çatısı altında br dönem şerefle hizmet ettm. Millete, vekillğin sadece TBMM çatısı altından yürütülmediği ve seçilen dönemle de sınırlı olmadığı ilkesiyle hareket ederek görev süremin bitiminin ardından da tıpkı vekillik öncesi yıllar gibi bu yüce millet için çalışmaya ilk günkü heyecanla devam ettim. Hiçbir zaman milletimi yalnız bırakmadım. Halka hizmet hakka hizmet olarak bildim. Aktif siyasetten uzak geçen 10 yılı aşkın zaman içersinde Afyonkarahisar’ım ve Türkiye’miz için düşüncelerim ve ideallerimi kamuoyu le paylaştım ve onların görüşlerini her zaman aldım. İdeallerim ve aldığım tavsiyelerin ışığında da adım adım daha fazla hizmet verebileceğim alanlara doğru yürüyorum. Ben, yeni hizmet alanım, ideallerim ve projelerimle sizlerin huzuruna çıkmak için sabırsızlanıyor um. Mensubu olmakla gurur duyduğum aziz milletimizle yakında buluşacağız ve birlikte çok güzel şeyler yapacağız. Bizim milletimizle yeniden siyaset alanında buluşmamız Afyonkarahsar siyasi tarihine yeni bir dönem olarak geçecektir. Ben buna inanıyor, o inancımın ışığında çalışıyor ve hazırlanıyorum. Üzerimde var olan kurumsal sorumlulukları teker teker bırakarak milletme hizmete tamamen kendimi vakfetmeye geliyorum. Allah bizi milletimize karşı mahcup etmesin.

Bu aşamada önce Allaha sığınıyorum sonra da siz Aziz, vefalı hemşehrilerimin sağduyusuna güveniyorum. Bu günler siyaset harmanının savrulduğu günler herkes birşey söyler, birşeyler yazar. İyi niyetli olanlar yanında, kasıtlı propagandalar da havada uçuşur. Esas olan benim ağzımdan duyacağınız sözler ve cümlelerdir. Lütfen bu konuda hassas olalım. Her konuşulanı hakaret, iftira, ahlaksızlık dışında siyasi hoşgörü içinde değerlendirelim.

Evet, Vakit Geldi. Söz milletin, Karar da milletin. Ve ben ŞEHREMİNİ olarak milletin şerefli emanetini taşımaya hazırım ve talibim. Allah çıktığımız bu hayırlı yolda yar ve yardımcımız olsun. “dedi.

Editör: Haber Merkezi