Madeni Sanatkarlarda Seçim Heyecanı, Yılmazaslan'dan Sandık Çağrısı

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Odası’nda seçim heyecanı yaşanacak. Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan 26 Şubat’ta tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti.
Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu 26 Şubat’ta Yasemin düğün salonunda gerçekleşecek. Oda başkanlığına adaylığını açıklayan ve kurduğu güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Mustafa Yılmazaslan, tüm oda üyelerini bayram havasında geçecek genel kurula davet etti.
Seçim sürecinde sanayi bölgelerini ve oda üyelerini ziyaret eden Yılmazaslan‘’ Kısa süre içinde yapacağımız çalışmaları belirleyerek, esnafı ve sanatkarlarımızla buluştuk. Daha iyi ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile çıktığımız bu yolda, gördüğümüz destek bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu teveccüh bizim adaylık için ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bizlere göstermiş oldu’’ dedi.Esnaf ve sanatkara hizmet noktasında birleşeceklerini kaydeden Yılmazaslan, “Sadece günü kurtaran değil, geleceği tasarlayan projelerimiz hazır. Göreve gelir gelmez, Esnafın derdiyle dertlenen, sorunlarına çözüm arayan olacağız. Bunu yaparken, ‘ortak akıl’ anlayışı ile hareket edeceğiz. Üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz. Yapacak çok işimiz var. Seçimden zaferle çıkıp, bir an önce esnafımıza hizmet etmek için heyecanlanıyoruz. Bu anlamda tüm esnaf ve sanatkarlarımızı 26 Şubat günü saat 9.00’da Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Odası’na gelerek genel kurula katılmaya ve oyunu kullanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi