Kutlu Doğum etkinliği büyük beğeni topladı

Afyonkarahisar Belediyesi ile Kent Konseyi Engelliler Meclisi işbirliğinde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'i (SAV) anma ve anlama programı düzenledi.

Rehberlik Araştırma Merkezi’nde düzenlen programda Karahisar Tasavvuf ve Musiki Ekibi tarafından muhayyer, hicaz ve uşşak makamında seslendirilen kaside ve ilahiler gönülleri mest etti.

Peygamber Efendimizin hayatından kesitlerinde anlatıldığı geceye Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, engelli meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Gecenin sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Karahisar Tasavvuf ve Musiki Ekibi Neyzen ve Solist Mehmet Ali Tortop, Keman Şükrü Tunç, Udum Solist Sabri Eğret, Ud ve Solist Mesut Yurt ile Ritim Çetin Sarıgül’ü performanslarından dolayı tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Gece, okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla sona erdi.

Editör: Haber Merkezi