Komutan eşinden şehit eşlerine yemek
İkmal Komutanı Tuğg. İsmet Gökhan Gülmez’in Eşi Hülya Gülmez şehit eşleri ile huzurevi sakinlerini Orduevinde ağırladı
Gülmez tarafından organize edilen programa Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Eşi Esma Balkanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu’nun Eşi Koncagül Topçu ile Garnizon Komutanlığında görevli personel eşleri katıldılar.
ŞEHİTLERİN HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ
Misafirlerini Balkanlıoğlu ve Komutan Eşleri ile birlikte kapıda, karanfiller ile karşılayan Bayan Gülmez, “Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan değerli eşleri ile saygıdeğer büyüklerimizi burada ağırlıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizleri kırmayarak davetimizi kabul ettikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Gelen konuklar ile tek tek ilgilenen Balkanlıoğlu, “Şehit eşleri de yaşlılarımız da bizlerin en değerli varlıklarıdır. Burada onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gülmez’e de böyle bir organizasyon ile bizleri bir araya getirmiş oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.
ESMA BALKANLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Esma Balkanlıoğlu’nun kendisine eşlik etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Bayan Gülmez; “Hanımefendiye, bu davet sırasında bana eşlik ettikleri ve beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca komutanlarımızın değerli eşlerine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi