Köksal:”Polislerimiz, emeklerinin karşılığını alamıyor”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. Köksal, polislerin canla başla çalışmalarına rağmen çalışmalarının karşılığını alamadıklarını belirtti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Milletvekili Köksal, polislerin zor bir görev üstlendiklerini belirterek, "Polislerimiz, ülkemizin her tarafında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor ve ülkemizin güvenliğini sağlıyor. Haftasonu, bayram tatili gibi izin günleri, çoğu polisimizin özlemini duyduğu kavramlar. Canları pahasına çalışan polislerimizin bu özel gün ve haftalarını kutluyorum" dedi.
ÇALIŞMA ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLMELİ
Polislerin iş ve kadro durumlarının belirsiz olduğunu hatırlatan Köksal, "Hepimiz biliyoruz ki polisler kâğıt üzerinde devlet memuru; işleyişte ise hakkını alamayan çalışanlardır. Devlete 30 yıl hizmet eden polislerimizin emeklilik tazminatları ve maaşları, kendileriyle aynı kıdemdeki memurdan düşüktür. Polislerimizin hakları gözetilmeli, çalışma şartları iyileştirilmelidir" diye konuştu. 
 
Editör: Haber Merkezi