Köksal,“Halkımızın sıkıntılarını söylemeye devam edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde İçtüzük değişikliği yapıldığını, bu değişiklikle muhalefetin sesinin kısıldığını ifade etti. Köksal, buna rağmen halkın sorunlarını gündeme taşıyacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Dazkırı, Sandıklı, Bolvadin ilçelerinin yanı sıra Selçik ve Kemerkaya köylerini ziyaret etti.

BİZ HALKA HESAP VERECEĞİZ

Dazkırı Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Toplu Sünnet Şölenine katılan Köksal, vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını vurgulayarak, "Son İçtüzük değişikliğiyle bizim konuşma sürelerimizi kısıtladılar. Biz her yerde, her zaman, yurttaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ve mağduriyetleri söylemeye devam edeceğiz. Biz halka hesap vereceğiz, Allah'tan başka kimseden korkmayız" dedi.

ADALET MÜCADELEMİZ BİTMEDİ

Milletvekili Köksal daha sonra Sandıklı ve Bolvadin İlçelerini ziyaret etti. Ülke genelinde adalete ihtiyaç olduğunu hatırlatan Köksal, "Biz çocuklarımıza Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılapları ışığında yürüyen bir ülke bırakmak istiyoruz. Biz adaletin sağlandığı bir ülke bırakmak istiyoruz. İşte biz bu nedenle 25 gün yürüdük. Bizim adalet mücadelemiz bitmedi. Bu ülkede hukukun üstünlüğü sağlanana kadar mücadelede edeceğiz. Söz verilip de kadro verilmeyen taşeron işçiye kadro için adalet istiyoruz, emekli olamayanlar için adalet istiyoruz, işsiz kalan genç kardeşlerimiz için adalet istiyoruz, ürettiğini satamayan ya da hak ettiğinden az paraya satan çiftçimiz için adalet istiyoruz" şeklinde konuştu.

KESKİN BİR İDRAK, İYİ BİR SEZGİ GÜCÜ GEREKİYOR

Selçik ve Kemerkaya köylerinde de yurttaşlarla bir araya gelen Köksal, şöyle devam etti:

"Son dönemlerde Cumhuriyet'le, Atatürk'le, bayrakla sorunu olanları görüyorum. Atatürk'ü sevmek için keskin bir idrak, iyi bir sezgi gücü gerekiyor. Kimsenin gücü Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini ve sevgisini silmeye yetmeyecek."

Editör: Haber Merkezi