Köksal: “Paylaşma duygusu bayramlarla sınırlı kalmasın”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, paylaşma duygusunun bayramlarla sınırlı kalmamasını diledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Bayramların birlik ve beraberliği perçinleyen günler olduğunu hatırlatan Köksal, "Milli ve dini bayramlarımız, toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştirir, millet olma bilincimizi artırır. Kurban Bayramı, insanın elindekini bir başkası için kullanabilmeyi, elindekinden fedakârlık edebilmeyi öğretir. İnsan, veren el oldukça olgunlaşır, büyür; bu aynı zamanda toplumdaki eşitsizliklerin bir nebze olsun engellenmesini sağlar" dedi.
PAYLAŞMAK, İNSANİ BİR İHTİYAÇ
Paylaşma duygusunun sadece bayramlarda hatırlanır hâle geldiğini söyleyen Köksal, "Umuyoruz ki paylaşma duygusunu bayramdan bayrama hatırlamayalım. Paylaşmak, insani bir ihtiyaçtır. Paylaşmakta, ihtiyacı olanın korunması, üzülmemesi gerekir. Bu düşüncelerle Kurban Bayramımızı kutluyor, vatandaşlarımıza esenlikler diliyorum" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi