Köksal: “İlk hedef Dinar”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal'ın 1 Kasım seçimlerinden bu yana geleneksel hala getirdiği ziyaretler çerçevesinde yapılan görüşmede, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Dinar Belediyesi'nin CHP tarafından kazanılması gerektiği vurgulandı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdoroğlu ve CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Çöl Ovası'nı simgeleyen yöresel kıyafetli bir bebek ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün çorba içtiği tahta kaşığı hediye eden Dinar İlçe Örgütü, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile sohbet etme fırsatı da buldu. Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, ilçede parti binası için kira verildiğini mülkiyetinin CHP'ye ait bir binaya ihtiyaç duyulduğunu, bu nedenle Genel Merkez'in yardımını istediklerini belirtti.
İKTİDARIN YOLU YEREL YÖNETİMLERDEN GEÇİYOR
Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ise, "2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Dinar Belediyesi'ni almak için çalışıyoruz. Tüm örgütlerimizle olduğu gibi Dinar ilçe örgütümüzle de birlikte hareket ediyoruz. İktidara gelmenin yolu, yerel yönetimleri kazanmaktan geçiyor" ifadelerini kullandı.
BİZE DÜŞEN ÇOK ÇALIŞMAK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Tek adamlık rejimi dayatılıyor. Başkanlık adı altında padişahlık getirilmeye çalışılıyor. Biz CHP'liler olarak var gücümüzle çalışmalı ve hiçbir dayatmaya geçit vermemeliyiz" dedi.
Dinar CHP Örgütü, Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay, Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Divan Katibi İzmir Milletvekili Özcan Purçu'yu da ziyaret etti.
 
Editör: Haber Merkezi