Köksal: “CHP, ezilenlerin sesi olacak”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile birlikte, CHP ilçe örgütlerini ziyaret etti.
 
CHP Afyonkarahisar'dan sorumlu Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'ın ilçelerindeki parti örgütlerini ziyaret etti. Karaca'ya CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ile CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da eşlik etti. Cuma günü Merkez ilçe ziyareti ile başlayan çalışmalarda, İhsaniye, Çobanlar ve Şuhut ilçe Başkanları ve yöneticileri hazır bulundu.
Çalışmalar çerçevesinde Sultandağı, Çay,  Bolvadin, Emirdağ ve Bayat örgütleri, Sinanpaşa, Hocalar, Sandıklı ve Dinar ilçelerindeki vatandaşlar ve ilçe örgütleri ziyaret edildi.
ÖRGÜTTEN BEKLENTİLER DİLE GETİRİLDİ
Çalışmalar hakkında bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan "Bu çalışma bundan sonra 2 ayda bir düzenli olarak yapılacak örgüt çalışma programının ilk ayağı oldu. Parti Meclisi üyemiz ve Milletvekilimiz ile birlikte örgütlerin sorunlarını dinleme ve yerinde değerlendirme fırsatını bulduk. Parti Meclisi üyemiz ve milletvekilimiz Genel Merkezimizin beklentilerini ve ülkemizin güncel sorunları hakkındaki düşüncelerini örgütümüzle paylaştı. Biz İl yönetimi olarak çalışmalarımızı anlattık. Örgütlerimizden beklentilerimizi paylaştık" dedi.
Demirkırkan, şöyle devam etti: "CHP Genel Merkezi örgütleriyle birlikte tek yumruk olmak için çaba sarf ediyoruz. Bunun faydalarını önümüzdeki süreçte göreceğimize inancımız sonsuz. CHP bu ülkede yaşayan ezilen horlanan çaresiz bırakılan kesimlerin sesi olacaktır. CHP özgürlüklerin çağdaşlığın laikliğin yılmaz savunucusu olmaya devam edecektir. İktidar karşısında tek yumruk olmuş bir muhalefet görecektir" ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi