Köksal, “Afyonkarahisarlıların 10 milyonu çöpe gitti”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, TBMM Genel Kurulu'nda Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 10 milyon liraya yapılan bisiklet yolu ile Balmahmut Köyü'nde bir maden şirketine peşkeş çekilmek istenen mera sorununu dile getirerek, Afyonkarahisarlıların sesi oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Afyonkarahisar Belediyesi'nce 10 milyona yapılan ve senesi dolmadan kazılan, dubaları sökülen bisiklet yolu ile Balmahmut Köyü'nde peşkeş çekilmek istenen meraları dile getirdi.

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 10 MİLYON LİRAYI RESMEN ÇÖPE ATTI!

ACABA BİRİLERİ ZENGİN Mİ EDİLDİ?

Afyonkarahisar Belediyesi'nin 10 milyon lirayı çarçur ederek resmen Afyonkarahisarlıların parasını çöpe attığını dile getiren Milletvekili Köksal, "Afyonkarahisar merkezde Afyonkarahisar Belediyesi geçtiğimiz yıl 10 milyon liraya bir bisiklet yolu yaptı ancak henüz bir yılı bile doldurmadan bu yol kazıldı. Bisiklet yolunun kenarında bulunan ve tanesi 269 liraya mal olan dubalar da söküldü yani hemşehrilerimin parası resmen çöpe gitti. Bu kadar işsiz, yoksul, ihtiyaç sahibi varken 10 milyon liranın böyle çarçur edilmesi hangi vicdana sığar? Bu parayla Afyonkarahisar’a hizmet edilmesi, istihdam alanı yaratılması gerekirken acaba birileri zengin mi edildi? Öğrenin artık bir işi, bir kere yapmak her yıl yapmaktan daha ucuza mal olur." dedi.

MERA SORUNUNU TBMM'YE TAŞIDI...

Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Balmahmut Köyü'nün merasının bir maden şirketine peşkeş çekilmek istendiğini kaydeden Milletvekili Köksal, "Şirketin Emine Erdoğan’ın yakını olduğu iddia ediliyor. Bu meradan Balmahmut, Saraycık, Garipçe, Bulca köyleri ve Küçühüyük kasabası yararlanıyor. Bu insanlar hayvancılık yaparak geçiniyor. Bu mera ellerinden giderse bu insanlar nasıl geçinecek?" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi