Kitap Şenliği Vali Tutulmaz’ın Katılımı ile Açıldı.

Afyon Lisesinde başlayan 8. Kitap Okuma Haftası ve 4. Kitap Şenliği Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımı ile başlatıldı.

Emekli Albay İsmail Özdilek’in öncülüğünde başlatılan Kitap Okuma Haftası ve Kitap Şenliği açılış törenine Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kitap Okuma Haftası ve Kitap Şenliği açılışında konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz;“ Değerli arkadaşlar güzel bir etkinlikte beraberiz. Okuyan insan üretir. Refah düzeyimizi artırabilmemiz için sürekli okumalıyız. Aklımızı işler hale getirmeliyiz. Okumak beyin fonksiyonlarını artırır. Beynimizin fonksiyonunun artırmanın yolu da okumaktan geçer. Kitap okuyarak birkaç şeyi aynı anda edinirsiniz. Bunlardan birincisi dilinizi iyi kullanırsınız, ikincisi bilgi edinirsiniz, üçüncüsü ise geleceğe yönelik muhakeme gücünüzü arttırırsınız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşma sonunda Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban öğrencilere kitap dağıttı. Daha sonra Afyon Lisesi Konferans Salonu girişinde yerel sanatçıların, AKÜ öğrencilerimizin ve Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı sergi Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından açıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve davetliler tarafından serginin gezilmesi ile program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi