Kariyer Atölyesi’nin Son Konuğu Prof.Dr.Kandemir Oldu


Gençlik projeleri destek programı (2020-1) kapsamına TC Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı "Lider Genç Kitap Kahve " projesi kapsamında başlatılan Kariyer Atölyesi’nin sonuncusu gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar'da 2014 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu güne çeşitli gençlik projelerine imza atan Girişimci Genç Liderler Derneği’nin düzenlemiş olduğu eğitimlerden " Girişimcilik ve İletişim" temalı 'Kariyer Atölyesi ' programı her hafta bir kişiyi konuk etti. 25 Mayıs 2021 Cumartesi günü açılış Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK'in katılımıyla başlayan eğitim programı ,AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR , Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdür İhsan AKAR, AKÜ İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf KARACA , AKÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sena COŞKUN , MÜSİAD YK Üyesi Abdulsamet TEMEL , ve son olarak Prof. Dr. Tuğrul KANDEMİR ile kapanış gerçekleştirildi.

08.07.2021 tarihinde yapılan Teknoloji, Yenilik ve Girişimcilik konulu eğitimin sonunda katılımcıların sorularını cevaplayan AKÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. KANDEMİR'in eğitimi sonrasında, Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda son eğitimin moderatörlüğünü üstlenen Ayşe Dicle ORTANCA konuşmacımıza teşekkürlerini sunarak kapanışı gerçekleştirdi.

Son eğitimle beraber yaklaşık 150'den fazla gence ulaşıp ücretsiz sertifika imkanı sağladık

Programın sonunda Girişimci Genç Liderler Derneği Başkanı Behlül BEŞEN "Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere paydaşımız Afyonkarahisar Belediyesi katkılarıyla Mayıs ayında Kariyer Atölyesi'ni başlattık. Bu süreçte de Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden başta rektörümüz Prof Dr. Mehmet KARAKAŞ ve değerli hocalarımız bizlere her daim destek oldu. Amacımız gençlerin pandemi günlerinde dahi olsa kendilerine donanım katmaya devam etmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yapacağımız eğitimler tamamen ücretsiz şekilde devam edecektir. Kariyer Atölyesi sayesinde 150 den fazla genç kardeşimize ücretsiz sertifika sağladık" dedi.
BEŞEN konuşmasında ayrıca;
"Girişimci Genç Liderler Derneği’nin yürütücüsü olduğu ve Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde TC Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Lider Genç Kitap Kahve Projemiz’de Dernek Başkan Yardımcımız Volkan ERGİN'e , Tanıtım ve Medya Başkanı Elvin Kübra KARAKAYA'ya, Sivil Toplum Ve Sosyal İşler Başkanı Ali ÖZER'e, Genel Sekreter Meryem ARACI ile Dernek Ar-Ge ve Basın Sorumlusu Nalin AYAZ, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Dicle ORTANCA'ya ve tüm gönüllü arkadaşınızla teşekkür ediyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi