“Kadir Gecesi tüm Müslümanların kurtuluşuna vesile olsun”

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sezen mesajında “Kadir Gecesini dua ederek ihya edelim” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen Kadir gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sezen mesajında, “Bu gece öyle bir lütuflara mihmandarlık yapacaktır ki, tan yeri ağarıncaya kadar af ve rahmet kapıları sonuna kadar açık olacaktır. Bu durum Müslümanların yüreğine su serpecek, umutları çoğaltacak ve gönülleri coşturacaktır. Bu mübarek Gece’nin bin aydan daha hayırlı olduğu kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim tarafından müjdelenmiştir. Bu gece, hepimizin rahmete berekete ve bağışlanmaya ulaşabilmesi için insanlık adına çok önemli bir fırsattır. Tüm Müslümanların bol bol ibadet edip, dualarla geçirmesi tavsiye edilen bu mübarek Gece, inşallah Rabbimizin, inananların yüreğindeki güzel dilekleri kabul etmesine vesile olacaktır” dedi.

“Kadir gecesini dua ederek ihya edelim”

“Başta Müslüman kardeşlerimiz olmak üzere, yeryüzünde zulüm gören bütün insanların feraha ulaşması, barış ve kardeşliğin kalıcı olması, açlık ve sefaletin yaşandığı yerlerde, daha aydınlık refah dolu bir geleceğin hakim olması en temel dileklerimizdir” diyen Sezen mesajında, “Bu dileklerle birlikte Müslüman coğrafyasında yaşanan zulmün, açlığın ve savaşların sona ermesi dualarımızda yer alacaktır. Günahların af olduğu, duaların kabul olduğu bu gece ellerimizi semaya açarken hiç şüphesiz dünyanın dört bir yanında zulüm ve baskı altındaki Müslüman kardeşlerimiz için dua edeceğiz. Onlar için elimizden geldiğinin ötesinde yardım isteyeceğiz. Vahşice bir katliamla karşı karşıya bırakılan mazlum Gazze halkına, Suriye’de katledilen insanlığa, Myanmar’da zulmedilen Müslümanlara, Afrika’da sefalete terk edilmiş kardeşlerimize, hiç bir suçu günahı olmayan masum çocuklara, kadınlara, sivillere ve insanlara dua ederek Kadir gecesini ihya edelim. Dualarımızın kabul olması dileğiyle Kadir Gecesi tüm Müslümanların kurtuluşuna vesile olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi