Kadir Arık:"Mesleğimize siyaset bulaştırmayacağız.”   
 
Afyon SMMMO Başkan Adayı Kadir Arık ve ekibi sahaya indi. Mevcut başkan Erdal Sayar’ın tam destek verdiği ekip iddialı. Başkan Adayı Arık, “Biz hazırız, mesleğimize siyaseti bulaştırmadan, kimsenin arka bahçesi olmadan, meslek mücadelesi için bu kadar meslek onurunu koruduk, korumaya devam edeceğiz”
 
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası genel kurula hazırlanıyor. Oda başkanlığına aday olan ve mevcut Başkan Erdal Sayar’ın tam destek verdiği Kadir Arık ve ekibi ODAK’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan ve “Kimsenin arka bahçesi olmayacağız” diyen Kadir Arık, “26 yıllık deneyim ve tecrübeye sahip başkanımız Erdal Sayar’la birlikte edindiğimiz tecrübe ve deneyim ile Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamız Yönetim Kurulu olarak üç yıllık görev süremizi başarı ile tamamladık. Bundan sonra da onursal başkanımız olacak Erdal Sayar’ın tecrübe ve deneyimlerinden faydalanarak geçmişten aldığımız güç ve sorumluluğumuzun bilinci ile yönetim, denetim, disiplin kurulları ve delegasyon adaylarımızla bu dönemde görev almaya talibiz. Aday olan kurullarımız, geçmişte olduğu gibi bugünde, mesleğin geleceğine katkı koymak üzere tüm meslek mensuplarımız arasında hiçbir ayrım yapmaksızın yeni dönemde de görev yapmayı hedeflemektedir. Meslek odamızın ortak paydasını her zaman için meslek oluşturmuştur. Önümüzdeki dönemde de bu anlayışımız devam edecektir” dedi.
Ben değil biz olacağız
“Mesleğimizin içinde bulunduğu hal ve şartlar, karşı karşıya kaldığı sorunlar her alanda birlikte mücadele etmeyi zorunlu kılmaktadır” diyen Arık, “Esas olarak bilgisi ve emeği ile yaşamını idame ettirmeye çalışan ve ekonominin kaydını tutan, ağır iş yükü ve orantısız ceza tehditleri altında zor koşullarda çalışan meslek mensuplarımızın sesi olmaya çalışan bizler,  önümüzdeki görev süremizde de her yerde meslek mensuplarımızın sesi olmaya adayız.  Meslek mensuplarımızla birlikte  oluşturacağımız sinerji ile omuz omuza mesleğimizi yarınlara daha güçlü, daha umutlu taşıyacağız. Odamızda ki  dayanışmamızı gelecekte de  koruyarak, el ele hep  birlikte hareket ederek, odamıza ve mesleğimize sahip çıkarak hedeflerimize ulaşacağımızdan hiç kimsenin kuşku duymaması gerekir. Kuşkusu olanların ise hedeflerimize ulaşmamızı seyretmekten başka şansları olmayacaktır. Dik durduk, dik duracağız, ben değil biz olacağız, birlik olacağız söz veriyoruz” dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi