İyi Parti İGM adayları köy ziyaretinde

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclisi Adaylarımız Işıklar Kasabası, Kızıldağ ve Değirmendere Köylerimizi Ziyaret Etti.

Ziyaretlere İl Genel Meclisi adaylarımız GİK Üyemiz Alper YAĞCI, İsmail KUMARTAŞLI, Nazife LAFCI ile Yusuf ARSLAN katılırken, parti yöneticilerimiz Erkan LAFCI ve Burhanettin BUĞA'da hazır bulundu.

İYİ Partinin yerelde izleyeceği politikalar hakkında bilgilerin aktarıldığı ziyaretlerde özellikle vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılar yüzünden sıkıntılı günler yaşadığı ve köylerimize il özel idareden gerektiği kadar destek gelmemesi önemli gündem maddeleri oldu.

Yerel seçimlerin ülkenin bekası ile ilgili bir durum olmadığını dile getiren vatandaşlar biz bu seçimlerde bizimle daha yakın daha samimi kim ilgilenip dertlerimize çözüm bulabilecek ise tercihimizi onlardan yana kullanacağız dediler.

Gittikleri yerlerde vatandaşların samimiyeti ile karşılanan il genel meclisi adaylarımız misafirperverlikleri için tüm vatandaşlara teşekkürlerini sundular ve İYİ yerel yönetim anlayışını her bir köyümüze ulaştırma sözü vererek ziyaretlerini tamamladılar...

Editör: Haber Merkezi