İstanbul AFSİAD’ın Afyonkarahisar Ziyaretleri

İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK, Kurucu ve Onursal Başkan Mustafa MÜHSÜRLER, Genel Sekreter İlyas SEÇEN, Başkan Yardımcısı Z.Nurdoğan YÜZBAŞIOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri H.İbrahim PERÇİNKAYA, Dr. A.Hakan KULE ile birlikte bir dizi ziyaret ve temaslar için Afyonkarahisar'a geldiler.

İlk olarak ATSO Başkanlığına yeniden seçilen Hüsnü SERTESER Başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İstanbul AFSİAD ekibinde Başkan Hüseyin ÇELİK " Sayın Başkanla birlikte şehrimizin üretim ve istihdamına katkıda bulunmak için güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum" dedi. Nazik ziyaretleri için İstanbul Afsiad Başkanı Hüseyin ÇELİK ve yönetimine teşekkür eden ATSO Başkanı Hüsnü SERTESER " İstanbul AFSİAD la sürekli birlikte hareket ettiklerini ve dayanışma içinde olduklarını , yatırımlar hususunda da icraata yönelik gerekli çalışmaları birlikte yapabiliriz" dedi.

Afyon İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin ÇOBAN'a yapılan ziyarette İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK " Sayın Başkanla şehrimize yapılacak yatırımlar ve projelerle ilgili istişare ve görüş alışverişinde bulunmak istediklerini İstanbul AFSİAD olarak şehrimizin üretim ve istihdamına katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti."

İstanbul AFSİAD Başkanı ve ekibine ziyaret için teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin ÇOBAN'da "şehrimizin kalkınmasına yönelik faydalı projelerde işbirliği içinde olacaklarını" söyledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet ZEYBEK'i de ziyaret eden

İstanbul AFSİAD ekibinde Başkan Hüseyin ÇELİK " Derneğimizin çalışmaları ile ilgili Sayın Belediye Başkanımızla sürekli irtibat halindeyiz, desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Mehmet ZEYBEK'te "Afyonkarahisar Belediyesi olarak pekçok projeye imza attıklarını belirterek çalışmalardan bahsetti. Belediye Başkanı ZEYBEK İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK ve Yönetimine İstanbul'da Afyonkarahisar'ı en güzel şekilde temsil ettiklerini söyleyerek sizleri desteklemeye devam edeceğiz " dedi.

Susuz Belediye Başkanı Sayın Mehmet SELEK'i de makamında ziyaret eden İstanbul AFSİAD ekibinde Başkan Hüseyin ÇELİK " değerli Belediye Başkanımızı nezaket ziyaretinde bulunduk ve ilimize yapılacak yatırımlarla ilgili bilgilendirme ve paylaşımlarda bulunduk dedi. Ziyaretleri için İstanbul AFSİAD Başkanı ve ekibine teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet SELEK'te başarılar diledi.

Daha sonra Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Av.İbrahim YURDUNUSEVEN ile bir araya gelen İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilimize yapılacak yatırım ve projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldular. Milletvekili Av.İbrahim YURDUNUSEVEN "şehrimize yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız" dedi. İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK'te " İstanbul AFSİAD'lı iş insanları ve Afyon AFSİAD'lı iş insanları olarak şehrimizin sanayileşmesine katkıda bulunmak için bir dizi proje ve çalışmalar yaptıklarını, yerli ve yabancı işadamları ile temas halinde olduklarını belirterek en kisa sürede projeleri Sayın Milletvekillerimizle de paylaşmak istiyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi