İstanbul AFSİAD Heyeti Vali Yiğitbaşı Ziyaret Etti

İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ÇELİK ve Genel Sekreter İlyas SEÇEN bir dizi ziyaret ve çalışmalar için Afyonkarahisar’a geldi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran YİĞİTBAŞI'nı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyen İstanbul Afsiad Başkanı Hüseyin ÇELİK " Afyonkarahisarın üretim ve istihdamına katkıda bulunmak istediklerini, Sayın Valimizin yapacağı tüm çalışmalara da destek olmaktan onur duyacaklarını belirtti".

Vali YİĞİTBAŞI'da ziyaretleri ve güzel dilekleri için Istanbul Afsiad Başkanı Hüseyin ÇELİK ve yönetimine teşekkür etti.
Başkan ÇELİK ve yönetim kurulu üyeleri Afyon Eğitim Vakfının, Atso Meclis Salonundaki Genel Kuruluna da katıldılar. Afyonkarahisar Valimiz Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı'nında katıldığı Genel Kurul da Vakıf Başkanlığına Hüsnü SERTESER oy birligi ile yeniden seçildi. Yönetim Kurulunun teveccühü ile İstanbul Afsiad Başkanı Hüseyin ÇELİK te Afyon Eğitim Vakfının yönetim kuruluna seçildi. Başkan Hüseyin ÇELİK yaptığı teşekkür konuşmasında İstanbul Afsiad olarak eğitime büyük önem verdiklerini İstanbul da ilkokuldan üniversiteye tüm Afyonlu öğrencilere güçleri dahilinde destek olmaya çalıştıklarını, böyle güzide bir vakıfta görev almaktan onur duyacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi