Isparta Valisi Vahdettin Özkan'dan Nezaket Ziyareti.

 Afyonkarahisar’dan geçen Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ı Valilik binası önünde karşılayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Özkan’a, ‘Afyonkarahisar’a ‘hoşgeldiniz’ diyerek karşıladı.

Ziyaret öncesinde Valilik Şeref Defterini imzalayan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, sıcak karşılamalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederken, Vali Balkanlıoğlu’da, nazik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Vali Özkan’a teşekkürlerini bildirdi.

Vali Balkanlıoğlu, ziyarette gerçekleştirilen sohbet sırasında Vali Özkan’a, Afyonkarahisar hakkında da bilgiler verdi. Afyonkarahisar’ın, tarihi, turistik, ekonomik ve kültürel açıdan çok zengin bir il olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu; “Önemli güzergahlara sahip yolların kesişim noktasında olan Afyonkarahisar’da görülmeye değer tarihi eserleri, kültürel değerleri, turistik merkezleri ile termal, mermer, lezzet ve tarih gibi birçok konuda başkent konumunda olan bir ildir.” dedi.

Isparta’nın Afyonkarahisar’a hem komşu, hem de kardeş il olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu; “Zaten görevimiz gereği komşu illerin Valileri birbirleri ile sürekli görüşme halinde olmaları gerekiyor. İl Valilerinin birbirleriyle olan irtibatındaki amaç, illerin daha iyi konumlara taşınmasıdır. Bunu destekleyen kalkınma ajanslarımız var. Bu çalışmalarda çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Bunun gibi Isparta ile Afyonkarahisar arasında da güçlü bir bağ var. Bizler İl yöneticisi olarak sürekli bilgi alış verişi içerisindeyiz. Böylece faydalı olan bu bağın kuvvetlenmesini temenni ediyorum.”dedi.

Ziyaret sırasında konuşan Isparta Valisi Vahdettin Özkan ise, gerek tarihi ve kültürel değerleriyle, gerek termali, mermeri, sucuğu ve lokumuyla tanınan Afyonkarahisar’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Vali Balkanlıoğlu’nun başarılı çalışmalarını takip ettiğini belirten Vali Özkan, Balkanlıoğlu’na başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Misafirperver ve sıcakkanlı olan Afyonkarahisar’lıları da selamladığını belirten Vali Özkan, ziyaret sırasında Vali Balkanlıoğlu ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.


Editör: Haber Merkezi