İŞGED Başkanından ziyaret

İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Genel Başkanı Levent Dursun Akın ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılıç, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyaretçilerini makamında kabul eden Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İstanbul Bağcılar İlçe Kaymakamlığı görevinde iken tanıştığı ve birçok başarılı çalışmaya imza attıkları dostları, İŞGED Genel Başkanı Levent Dursun Akın ve Mustafa Kılıç’ı görmekten çok mutlu olduğunu söyledi.
Ziyaret nedeniyle onur ve mutluluğunu dile getiren Balkanlıoğlu, iş adamı ziyaretçilerine Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürü, ekonomik zenginliği, markalaşmış gıda ürünleri ve mermeri hakkında bilgiler verdi.
Ziyaret sırasında konuşan Balkanlıoğlu, Bağcılar Kaymakamlığı görevim sırasında ortak bir çok çalışmada bulunduğu dostları Afyonkarahisar’da görmekten çok mutlu olduğunu söyledi.
Genel merkezi İstanbul, Bağcılar’da olan İŞGED’in kuruluşundan bu yana bir çok başarılı projeye imza attığını belirten Balkanlıoğlu, bir çok küçük esnafın bu dernek sayesinde büyüyerek, şirketleşip hatta holdingleştiğini ifade etti.
Derneğin yurt dışından bir çok üst düzey temsilcileri, bürokratları ve iş adamlarını Türkiye’ye getirerek, yatırıma teşvik ettiklerini belirten Balkanlıoğlu, “İş Dünyası Gelişim Derneği başarılı yöneticileri sayesinde dünya iş sahasının sadece Avrupa’dan ibaret olmadığını gösterdi. Bir çok ülkeyle iş anlaşmaları yaparak, üreticinin önünü açtılar. En küçük işletmeciden en üst düzeydeki iş adamlarına kadar tümüne yol gösterdiler. Onları dünya pazarına açtılar. Dünya’da ekonomik krizler baş gösterirken, ülkemizin bu krizlerden etkilenmemesinin yegane sebebi, bu iş adamlarımızın atılımlarıdır. Dernek, iş dünyasının çalışanlarına eğitim seminerleri de düzenliyor. Küçük bir esnafı alıp, en büyük iş adamı yapabiliyorlar. Ben kendilerine, ülkemiz ekonomisine yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Ziyaret sırasında konuşan İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Genel Başkanı Levent Dursun Akın ise, devlet adamlığının, bürokratlığın tam bir portresi olan Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu yeniden görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Dostluklarının ebediyen süreceğini belirten Akın, “Sayın Valimizle, Bağcılar Kaymakamlığı görevinde iken tanıştık. Bizlere verdiği desteği hiçbir zaman unutmayız. Bizler bu noktalara geldik isek ve başarılı çalışmalar yapıyorsak, bu dostlarımız sayesindedir. Kendilerini başarılarından dolayı kutluyor ve devamını diliyorum” diye konuştu.
Karşılıklı bilgi alış verişinin ve sohbetin yapıldığı ziyaretin ardından Balkanlıoğlu, misafirlerine Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdirdi.
İlk olarak Müze’ye giden misafirlere buradaki tarihi eserler hakkında bilgiler verildi.
Balkanlıoğlu, Mevlevihane Müzesi ve Mevlevi Camisini tanıttığı misafirlerine daha sonra Şehitoğlu Konağı, Tarihi Ulu Cami ve Kent Ormanını da gezdirdi.
Gezi sırasında Afyonkarahisar’ın termal turizmi hakkında da bilgiler veren Vali Balkanlıoğlu, İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Genel Başkanı Levent Dursun Akın ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılıç’a Gazlıgöl Termal Tesislerini de gezdirdi.
Editör: Haber Merkezi