“İl Başkanı Hüseyin Uluçay'a Çalışmalarında Muvaffakiyetler Diliyorum.”

Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel EROĞLU’nun Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Afyonkarahisar İl Başkanlığına vazifelendirilen Hüseyin Ceylan Uluçay'ı tebrik ettiği basın açıklaması

​Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın tensipleriyle AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına vazifelendirilen Sayın Hüseyin Ceylan ULUÇAY'ı tebrik ediyor, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler diliyorum.

​Milletin partisi AK Parti’nin temelleri, 19 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde Afyonkarahisar’da atılmıştır ve bu durumun Afyonkarahisar’a önemli bir vazife ve misyon yüklemiştir.

​AK Parti’nin asıl kurucusu da sahibi de milletimizdir. AK Parti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yıldır girmiş olduğu bütün seçimlerden başarıyla çıkmıştır. Partimizin Afyonkarahisar’da kurulmuş olması bizlere ayrı bir gurur ve mes’uliyet yüklemiştir. Allah’a şükür Afyonkarahisar seçimlerdeki başarısıyla bu mes’uliyetini hakkıyla yerine getirmiştir.

“Afyonkarahisar, AK Parti’nin Ege ve Marmara Bölgesinin En Başarılı İli”

​Her seçimde olduğu gibi AK Parti Afyonkarahisar’da rekor kırarak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminden de alnının akıyla çıkmıştır. AK Parti Afyonkarahisar’da 59 belediyenin 35’ini kazanarak büyük bir rekora imza atmıştır. Yani her 3 kişiden 2’si partimize oy vermiştir. Cumhur İttifakı ise 59 belediyeden 54’ünü yani belediyelerin %92’sini kazanarak muazzam bir başarı kazanmış ve diğer ittifakı hezimete uğratmıştır. Afyonkarahisar, Ege ve Marmara Bölgesinde alınan oy oranı ve kazanılan belediye sayısıyla en başarılı il olmuştur.

AK Partimiz inşallah bu aşk ve inanç ile gönüller kazanarak 2023 Seçimleri için çalışacak ve Allah’ın izniyle bundan önceki 15 seçimde olduğu gibi yine seçimleri kazanacaktır.

31 MART MAHALLİ İDARELER SEÇİMİNDE AFYONKARAHİSAR
BÜYÜK REKORA İMZA ATMIŞTIR

İTTİFAKLAR

CUMHUR İTTİFAKI

MİLLET İTTİFAKI

PARTİLER

AK PARTİ

MHP

BBP

CHP

İP

HDP

SP

DP

İLÇE

13

2

0

2

0

0

0

1

BELDE

22

15

2

2

0

0

0

0

TOPLAM

35

17

2

4

0

0

0

1

İTTİFAK TOPLAMI

54

5

İTTİFAK YÜZDESİ

92%

8%

AK Parti'nin sahibi Milletin Kendisidir…

AK Partimizde her daim değişimler bayrak yarışı şeklinde olmuştur. AK Parti'yi diğer siyasi oluşumlardan farklı kılan da bu olmuştur. Çünkü AK Parti'de asıl gaye halka hizmettir. Halka hizmet ise Hakk'a hizmet demektir. Teşkilatımızın bütün mensupları bu anlayışla çalışmaktadır.

Bu düşüncelerle İl Başkanlığı müddetince çok çalışan, Afyonkarahisar'ımıza güzel hizmetler sunan, gönüller kazanan Av. Hüseyin SEZEN kardeşimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın tensipleriyle Afyonkarahisar İl Başkanlığına vazifelendirilen bayrağı devralan Sayın Hüseyin Ceylan ULUÇAY'ı tekrardan tebrik ediyor, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler diliyorum.

Prof. Dr. Veysel EROĞLU

Editör: Haber Merkezi