İftar Sofrası Yenice Mahallesi'ne Kuruldu

Belediyemiz tarafından şehrimizin farklı noktalarında yapılan mahalle iftarları devam ediyor. Gönül sofrası bu kez de Yenice Mahallesine kuruldu. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ramazan ayı nedeni ile mahallelerimizde kurulan iftar sofralarında oruçlar açılıyor, birlik ve beraberliğimiz pekişiyor. Mahalle iftarlarında sıradaki durak Yenice Mahallesi oldu. İftar öncesi, katılım sağlayan vatandaşları selamlayan Zeybek Başkan çocuklarla da yakından ilgilendi. Çeşitli oyuncaklar hediye etti. Vatandaşlar, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e yoğun ilgi gösterdi. Tek tek öz çekimler yapıldı, sohbetler edildi.

Dualar ardından iftarlar açıldı, yemekler yendi. Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş burada yaptığı açıklamada Başkanımız Mehmet Zeybek’in selamlarını ileterek, “Başkanımız Vali Bey ile şehit aileleri ve gazilerimiz onuruna verilen iftar yemeğine katılım sağladığı için mahallemizi ziyaret etti, sizlerle buluşup buradan ayrıldı. Kendilerinin çok çok selamı var. Ramazan ayında sizlerle aynı sofrada buluşmak bizleri mutlu ediyor, nice güzel zamanlarda bir arada olmak bizlere nasip olsun. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi