İDEA Uluslararası İnsani Yardım Derneği Afyonkarahisar Temsilciği Açıldı

İDEA Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği ilimizde temsilcilik açtı. Genel Başkan Mustafa YILDIZ, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin ÇOBAN, STK Temsilcileri ve mensuplarının katıldığı açılış programı Kur’an tilaveti ile başladı.

İDEA Afyonkarahisar Temsilcisi Adnan ARSLAN selamlama konuşmalarında: “Bugün, burada hayra açılan kapılarımıza bir yenisini eklenmesi vesilesi ile buradayız. Biliyor ve inanıyoruz ki her imkan bir imtihan her imtihanda bir imkandır. Rabbimiz imkanıızı imtihanımızı kazanmaya vesile eylesin.” Dedi.

İDEA İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Mustafa YILDIZ açış konuşmalarında: “Bugün mübarek bir günde rahmet altında hayırlı bir başlangıç için Afyonkarahisar temsilciliğimizin açılışı dolayısıyla buradayız. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun. İdea 2018 yılında bir grup iyilik öncüleri tarafından başlatılmış olan iyilik hareketidir. Herkese iyilik her zaman iyilik şiarı ile kısa sürede hem yurtiçinde hem yurtdışında örgütlenmesini tamamlayarak faaliyetlerini hızlandırdı.

Daha önce 3 tane temsilciliğimiz vardı. Bunlar İstanbul, Konya, Kilis 4. Temsilciliğimiz ise Afyonkarahisar olup şuanda onun açılışını gerçekleştirmek için buradayız. Afyonkarahisar gerçekten çok hayırsever bir şehir. Bunun birçok örneklerini gördük şu anda Afyonkarahisarlı hayırseverlerimizin katkılarıyla ve destekleriyle kurulmuş olan Erol Battal Kız Yetimhanemiz bulunmaktadır. Bütün hayırseverlerimiz ve bağışçılarımızdan Allah razı olsun. Bunun yani sıra binlerce su kuyusu açtırarak yüz binlerce insanın temiz ve sağlıklı suya kavuşmaları sağlandı. Afyonkarahisar temsilciliğimizin açılışı ile bu çalışmalarımızın daha da bereketleneceğini düşünmekteyim. Katılımınız için uzak ve yakından katılım sağlayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

      İmam Hatip Veli YILMAZ’ın duası akabinde kurdele kesildi.

Editör: Haber Merkezi