Hıdırlık Yaz Akşamlarında muhteşem final

Hıdırlık Yaz Akşamları, ünlü sanatçı Aydilge'nin sahne aldığı konserle sona erdi. Hıdırlık Anfi Tiyatro'nun merdiven boşlukları ve sahne alanının dahi dolduğu konser, son yılların en kalabalık konseri olarak tarihe geçti.

Bu yıl, Coşkun Sabah'ın sahne aldığı muhteşem konserle başlayan Hıdırlık Yaz Akşamları, rekor bir katılımın olduğu Aydilge konseriyle sona erdi. Hıdırlık, Hıdırlık olalı böyle konser görmedi. Aydilge ve sevenleri Hıdırlık'ta adeta tarih yazdı. Finale yakışır konsere öylesine yoğun katılım oldu ki Hıdırlık Anfi Tiyatro'nun merdiven boşlukları ve sahne alanı tamamen doldu. Alınan tüm güvenlik önlemlerine rağmen yoğun ilgiden dolayı konser alanının bazı bölümlerinde izdiham yaşandı.

'İYİ Kİ GELMİŞİZ' DEDİRTTİ

Aydilge ise muhteşem sahne performansı ve şarkılarıyla saatler öncesinden Hıdırlık Anfi Tiyatro'yu dolduran binlerce vatandaşa, 'iyi ki gelmişiz' dedirtti. Cep telefonlarının kamera ışıklarıyla ünlü sanatçıya eşlik eden vatandaşlar, deyim yerindeyse ateş böceği şov yaparak Hıdırlık'ta gecenin karanlığını bir ay gibi aydınlattı. Birbirinden güzel şarkılarını Afyonkarahisar halkı için seslendiren ünlü sanatçı Aydilge de konserine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı.

BAŞKAN VEKİLİ ALBAY'DAN TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Hamm programı nedeniyle tarihi konsere katılamayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın görevine vekalet eden Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Albay, konser sonunda ünlü sanatçıya çiçek takdim ederek, sunduğu müzik ziyafeti nedeniyle teşekkür etti. Yaklaşık iki saat süren konsere, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Zabıta Müdürü Murat Gürsan, Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık ve binlerce vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi