Halkın Adamı Halkın İçinden Çıkmadı

Teşekkürler Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla bu yılda vatandaşlarımıza sofralarını açtı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sevgiyle, muhabbetle, gönülden kurulan ve paylaşılan iftar sofralarında vatandaşlarla beraber olmayı tercih etti.

Belediyemiz Sosyal Tesislerinde özenle, usta aşçılar nezaretinde hazırlanan birbirinden lezzetli iftar menüleri bir ay boyunca tam 95 bin 881 kişiye ulaştı. Bu süreçte 20’ye yakın mahallede kurulan iftar sofralarında vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i adeta bağrına bastı.

SEVGİMİZİ EKMEĞİMİZİ PAYLAŞTIK

Zengin-fakir tüm mahalle halkının katılabildiği iftar yemeklerinde mahalle sakinleriyle birlikte aynı sofrada iftar yapan Başkan Zeybek kendisine ulaşılabilirliği daha da kolaylaştırarak, halkın istek ve sorunlarını birebir dinledi. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintilerinin yaşandığı iftar sofraları, renkli görüntülere de sahne oldu

Kendisine gösterilen yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmayan Başkan Zeybek, “Mübarek Ramazan Ayı’nın hemen hemen her iftarında vatandaşlarımızla bir arada oruç açmak bizlere ayrı bir mutluluk verdi. Sağolsunlar hemşehrilerimiz gönül sofralarımıza adeta akın etti. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak gönül sofralarımıza katılan Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz’a Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Sezen ve tüm teşkilat üyelerine, Belediye Meclis Üyelerimiz ile il protokolüne ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

RAMAZAN AYININ RUHUNA YAKIŞTI

Veysel Karani ve Hoca Ahmet Yesevi Mahalle sakinlerinin katılımlarıyla Sahipata Mahallesi’nde ortaklaşa düzenlenen mahalle iftarları sırasıyla Akmescit, Fakıpaşa ve Sümer Mahallesi, Olucak ve Taşpınar Mahalle sakinlerinin katılımıyla Çavuşbaş Mahallesi’nde Ataköy Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi sakinlerinin katılımıyla Yarenler Mahallesi’nde, Kışlacık Mahallesi, M. Fevzi Çakmak Mahallesi, Eşrefpaşa Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi ve son olarak Fatih Mahalesi’nde sona erdi.

Editör: Haber Merkezi