Halk Eğitim Merkezi Ev Tekstil Ürünleri Sergisi Düzenlendi

Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Dekoratif Ev Tekstili Ürünleri Sergisi düzenlendi. Sergide Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce mahalle, köy ve kasabalarda açılan Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama, Geleneksel El Nakışları ve Makine Nakışları kurslarında üretilen el emeği göz nuru birbirinden güzel mefruşat ürünleri sergilendi.

Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Akın serginin açılışında yaptığı konuşmada “2022 Yılı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Etkinlik Atlasında yer alan sergimizde kurumumuzda görev yapan 22 öğretmen ve usta öğreticinin kurslarında, kursiyerlerine yaptırdıkları 795 ürünün sergilendiğini” belirterek, emeği geçen öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlere teşekkür etti.

Serginin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Keklicek ise “Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün Her Zaman, Her Yerde, Herkes İçin Eğitim amacının gerçekleştirildiği bu tür kurslar vasıtasıyla kadınlarımız el becerilerini geliştirip ev ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Kursiyerlerimizin emeklerinin karşılığını aldığı bu kurslar, kendilerinin sosyal ve psikolojik alanları açısından terapi niteliğindedir. Serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimiz ile kurslarımızın açılmasına destek olan mülki amirlere, yerel yöneticilere ve okul müdürlerimize teşekkür ediyoruz.” diyerek Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet AKIN ile birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi.

Editör: Haber Merkezi